A Nemzeti Filharmonikusok főzeneigazgatóját, Kocsis Zoltánt váratlan megbetegedése miatt csütörtökön kórházba kellett szállítani.

A vele meghirdetett hangversenyeket a következő hetekben a Nemzeti Filharmonikusok vendégkarmesterek bevonásával tartja meg - közölte Kovács Géza, a Nemzeti Filharmonikus Zenekar, Énekkar és Kottatár (NFZ) főigazgatója péntek reggel az MTI-vel.

Fotó: Pályi Zsófia [origo]


"Kocsis Zoltán kivizsgálása és gyógykezelése várhatóan heteket vesz igénybe. Ez idő alatt teljes nyugalomra van szüksége, ezért családja az ügyben hírzárlat elrendelését kérte. Amint erre - reméljük hamarosan - lehetőség nyílik, a Nemzeti Filharmonikusok további tájékoztatást ad ki a világhírű művész állapotáról és remélt gyors felépüléséről" - írta az MTI-hez eljuttatott közleményében az NFZ főigazgatója.

Áramot vezettek a testébe az ismert műsorvezetőnekhttp://www.life.hu/legykepben/20120920-horvath-eva-viasat3-musorvezetoje-aramutessel-karcsusodik-fogy-nem-fut.html Sokkoló! Bedrogozva vezetett a színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120914-amanda-bynes-szineszno-bedrogozva-vezet-valoszinuleg-bortonbe-kerul.html Kutya után gyereket tervez a TV2 új szerelmespárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120919-nagy-adri-es-parja-nagy-kristof-bozont-megasztaros-par-.html Tom Cruise megtagadta lányát, Surithttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120920-tom-cruise-amerikai-szinesz-megtagadta-lanyat-suri-cruise-egy-honapja.html Radics Gigi sokkot kapott!http://www.life.hu/legykepben/20120920-radics-gigi-megasztar-felfedezettje-tv2os-arcoknak-azurak-csaba-demcsak-zsuzsa.html Botrány! Újabb sztárról készültek titkos toplesz fotókhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120920-heidi-klum-nemet-modell-francia-lapban-rola-es-a-parjarol.html 3 millió dollárt örökölt Dennis Hopper 9 éves lányahttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120918-dennis-hopper-szinesz-9-eves-lanya-galen-grier-3.html Szörnyen szenvedett Budapesten a magyar tévés férjehttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120919-novodomszky-eva-musorvezeto-ferje-szenvedett-budapestre-koltozesekor-nem-ertett-egy.html Elszólta magát! Nem akar gyereket az X-Faktor sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120920-vastag-csaba-magyar-enekes-az-xfaktor-nyertese-nem-akar-gyereket.html