Már a tartalékaiból él a Bumeráng egykori rádiósa

rádiós megélhetés festmények Bumeráng tartalék Bochkor Gábor anyagi gondok Boros Lajos eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lali király saját honlapján árulja festményeit és fotóit, hogy pénze legyen.

Nem ezt tervezte Boros Lajos, amikor búcsút intett a Bumerángnak. A rádiós helyzete ugyanis lassan drámaira fordul. Öt hónapja egyetlen fillér jövedelme sincs, nem titkolja, a tartalékait éli fel a családjával. "Ez a helyzet, nincs mit szépíteni rajta" - mondta Boros, aki egyelőre nem látja a kiutat.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu


Pedig próbálkozik, a weblapján például a saját festményeit és fotóit árulja, de úgy tűnik, ezen a téren nem annyira sikeres, mint rádiósként volt. "Vannak ötleteim, de ehhez pénz kell, sok pénz, és mostanság abból van a legkevesebb." - mondta Boros a Borsnak.

Megoldást jelenthet a gondokra, hogy a hírek szerint hamarosan megjelenik egy magazin is, ami egykori műsoruk nevét fogja viselni. Mint a Bors megtudta, eddig nem kapott hivatalos felkérést az újságtól, pedig - nem is annyira titkon - számít a megkeresésre. "Még nem kértek fel, de tárgyalunk róla. Imádnám, ha írhatnék bele!" - mondta Lali király, aki azért sem túl boldog, mert a minap teljesen eláztatta a lakását a felső szomszéd meghibásodott mosógépe. Így ez sem két fillér lesz...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.