Utál szerepelni a Barátok közt színésze

sorozat színész szereplés utálat sérülés Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt Sarudi Lilláját alakító Füredi Nikolett rendkívül óvatosan bánik a mozdulataival. A színésznőnek a forgatások alatt vigyáznia kell magára, ugyanis hónapok óta egy kisebbfajta sérüléssel küzd.

Az Operettszínház színpadán még tavasszal egy rossz mozdulat miatt kificamodott a válla, ami a mai napig nem tökéletes. Azóta folyamatosan utókezelésekre és gyógytornára kell járnia. És bár ügyelnie kell a mozdulataira, mindez azért nem veti vissza a munkában Nikolettet, aki csak a rivaldafényben szereti a figyelmet, civilként inkább háttérbe vonul.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub


"Már gyerekkoromban sem szerettem szerepelni, és ez valahogy mostanáig megmaradt" - mesélte Nikolett a Blikknek. "Ha a hétköznapi életről van szó, egyszerűen nem szeretek a középpontba kerülni, bár ha ilyen helyzet adódik, azért megoldom. Talán azért nem olyan fontos ez nekem, mert a színpadon úgyis megkapom ezt a fajta figyelmet."

Nikolett a Barátok közt­ben egy kimondottan dögös ügyvédnőt alakít, és a szőke színésznő bájai mellett a színházba járók sem tudnak elmenni. Többször megesett már, hogy előadás után megvárták a kijáratnál. Volt olyan férfi, aki közelebbről is meg szerette volna ismerni, és olyan is, aki vacsorázni hívta. Nikolett akkor is és most is önmérsékletre inti a reménykedő pasikat. Mivel férjnél van, ezért pár baráti szónál több nem eshet meg közte és a rajongók között.

"Ha pedig valaki nagyon nyomul, akkor egy idő után egyszerűen nem reagálok. Ebből általában érteni szoktak" - árulta el.

Forrás: Blikk

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.