Még Stohl András sem gondolta volna, hogy van, aki annyira szereti, hogy bevonult volna helyette a börtönbe.

Bár Stohl nem folytatja drogprevenciós körútját, ha jótékonyságról van szó, lehet számítani rá. Nemrég szokatlan dolgot tett: lépést vásárolt. DJ Dominique fejéből pattant ki az ötlet, hogy eladja 520 lépését, amivel az olimpiai lángot vitte közelebb Londonhoz. A befolyt összegből szeretnék megrendezni a Down Alapítvány huszadik születésnapi rendezvényét. András a 23. lépést vásárolta meg, ugyanis február 23-án van a szülinapja, így ez a szám áll hozzá a legközelebb, a Down-kóros gyerekekhez pedig élete egyik legmeghatóbb élménye fűződik.

Fotó: Nagy Attila [origo]

"A múlt nyáron voltam egy táborban, ahol személyesen találkoztam Down-szindrómásokkal, és nagyon megszerettem őket. Elképesztően kedvesek, őszintén tudnak szeretni. Volt például egy fiú, aki odajött és azt mondta nekem, hogy bemegy helyettem a börtönbe. Mondtam neki, hogy az nem lehetséges, mire közölte, hogy akkor bizony a testőröm lesz. Hát ekkora szívük van!" - mesélte mosolyogva András.

Óriási vita a stúdióban - Durván egymásnak estek a sztárok a műsor felvételénhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120924-lagzi-lajcsi-enekes-es-fasy-adam-zambo-jimmy-enekes-miatt.html Óriási bajban a sztár! Két szexvideójával is házalnak a médiánálhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120924-kanye-west-amerikai-rapper-es-kim-kardashian-amerikai-sztar-szexvideo.html Botrány az X-Faktor színfalai mögött - Geszti Péter lesuttyózta a versenyzőkethttp://www.life.hu/legykepben/20120924-botrany-a-2012-xfaktorban-geszti-peter-mentor-producer-lesuttyozta.html Holtan találták meg az eltűnt magyar színészt?http://www.life.hu/legykepben/20120924-valoszinuleg-a-skociaban-eltunt-magyar-ferfi-gador-tamas-holttestere-talaltak.html Madonna mégis szereti riválisát - Van az a pénz, hogy egy színpadra álljon velehttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120918-madonna-es-lady-gaga-megkedvelte-egymast-egyutt-lep-szinpadra-a.html Sipos Peti bevallotta: napokig csak lebegetthttp://www.life.hu/legykepben/20120921-sipos-peti-irigy-honaljmirigy-napokig-csak-lebegett-tengeren-nyaralt-egy.html