Bedrogozták és megerőszakolták! - Szörnyű titkot őrizgetett az X-Factor mentora

szexbotrány X-Faktor drog Tulisa Contostavlos megerőszakolás mentor sokk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
16 évesen bedrogozták, majd megerőszakolták a brit X-Factor mentorát, aki minderről eddig senkinek nem mesélt. Önéletrajzi könyvében azonban felfedte a fájó titkot.

Az utóbbi időben főleg szexbotrányaival került a címlapokra az brit X-Factor 24 éves mentora, Tulisa Contostavlos, aki most élete egy sötét, tragikus pillanatát leplezte le új önéletrajzi könyvében. "16 éves voltam, amikor egy buliban átéltem eddigi életem legsokkolóbb pillanatait. A társaság tagjai ittak és füveztek körülöttem, de én ebben nem akartam részt venni. Csakhogy amikor kimentem a mosdóba, drogot csempésztek az italomba" - emlékezett vissza az énekesnő, aki gyanútlanul megitta a sört, majd elvesztette az önkontrollt.

AFP
AFP

"A következő jelenet, amire emlékszem, hogy az egyik 'barátom' fölöttem van és megerőszakol. Se védekezni, se segítséget hívni nem volt lehetőségem, mert mozogni sem tudtam és újra elájultam." Tulisa akkor erről egy szót sem szólt senkinek, elhallgatta, magába temette a történetet, azonban az a trauma, amely ekkor érte közrejátszhatott későbbi viharos magánéletében is. "Tudom, hogy feljelentést kellett volna tennem és pszichológus segítségét kellett volna kérnem, hogy képes legyek feldolgozni mindezt. Sajnos most már késő."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.