16 évesen bedrogozták, majd megerőszakolták a brit X-Factor mentorát, aki minderről eddig senkinek nem mesélt. Önéletrajzi könyvében azonban felfedte a fájó titkot.

Az utóbbi időben főleg szexbotrányaival került a címlapokra az brit X-Factor 24 éves mentora, Tulisa Contostavlos, aki most élete egy sötét, tragikus pillanatát leplezte le új önéletrajzi könyvében. "16 éves voltam, amikor egy buliban átéltem eddigi életem legsokkolóbb pillanatait. A társaság tagjai ittak és füveztek körülöttem, de én ebben nem akartam részt venni. Csakhogy amikor kimentem a mosdóba, drogot csempésztek az italomba" - emlékezett vissza az énekesnő, aki gyanútlanul megitta a sört, majd elvesztette az önkontrollt.

AFP

"A következő jelenet, amire emlékszem, hogy az egyik 'barátom' fölöttem van és megerőszakol. Se védekezni, se segítséget hívni nem volt lehetőségem, mert mozogni sem tudtam és újra elájultam." Tulisa akkor erről egy szót sem szólt senkinek, elhallgatta, magába temette a történetet, azonban az a trauma, amely ekkor érte közrejátszhatott későbbi viharos magánéletében is. "Tudom, hogy feljelentést kellett volna tennem és pszichológus segítségét kellett volna kérnem, hogy képes legyek feldolgozni mindezt. Sajnos most már késő."

Végleg kiszáll az X Factor egyik zsűritagjahttp://www.life.hu/szorakozz/20120430-vegleg-kiszall-az-x-factor-egyik-zsuritagja-kelly-rowland.html Kínos! Fenékre huppant káprázatos ruhájában az X-Factor mentorahttp://www.life.hu/legytrendi/20120913-dannii-minogue-enekesno-sztar-fenekre-esett-a-szep-es-trendi.html Jól fizet az X-Factor? Ebben a luxusmobilházban él a show egyik mentorahttp://www.life.hu/hazitunder/20120830-2-millio-dollart-ero-luxusmobilhazban-el-simon-cowell-xfactor-mentor.html Gyászol az X-Factor sztárja! Gyermeke elvesztése miatt lemondta a forgatásthttp://www.life.hu/anyaskodj/20120816-gary-barlow-zenesz-a-brit-xfactor-mentora-a-lanyat-is.html Összeállt az X-Factor új zsűrije - Íme a névsorhttp://www.life.hu/szorakozz/20120815-az-angol-xfactor-zsurije-gary-barlow-enekes-nicole-scherzinger-enekesno.html Még csak két hete szült az X-Factor finalistája, máris bomba formában van - Vajon mi a titka?http://www.life.hu/anyaskodj/20120525-meg-csak-ket-hete-szult-az-xfactor-finalistaja-maris-bomba.html Ő lesz az X-Factor új zsűritagjahttp://www.life.hu/szorakozz/20120510-britney-spears-az-xfactor-uj-zsuritagja.html