Nagy szerencséjük van azoknak a hölgyrajongóknak, akik legújabb Broadway-szerepében láthatják Bradley Coopert, a Másnaposok sztárja ugyanis az előadás során megválik felsőruházatától.

A színész az Elefántember színpadi adaptációjában lép hamarosan a publikum elé félmeztelen, ráadásul szőrtelenített felsőtesttel. Nem csoda, hogy hatalmas várakozás előzi meg a bemutatót. Bradley az érdeklődő kérdésekre válaszolva elárulta, hogy a tökéletes látvány érdekében milyen módon szabadult meg felesleges mellkasszőrzetétől. "Nem kerestem fel egy puccos kozmetikust, nem gyantáztattam, egyszerűen leborotváltam és kész" - mesélte a sztár.

Fotó:  T Charles Erickson (www.wtfestival.org)

A színdarabot egyébként nem csupán a Másnaposok sztárjának kétségtelenül impozáns felsőteste miatt érdemes megnézni, hiszen az 1980-as hátborzongató filmet nem más, mint David Lynch állítja ezúttal színpadra. Bradley maga alakítja - állítólag lenyűgözően - az Elefántembert, azt a torzszülött, szerencsétlen sorsú férfit, akit egy fiatal orvos próbál normálissá formálni.

Mi megnéznénk. Ti?

Fotó:  T Charles Erickson (www.wtfestival.org)

Halálos fenyegetés Katalin hercegnő topless képei miatthttp://www.life.hu/legykepben/20120925-halalos-fenyegeteseket-kapott-a-katalin-hercegno-topless-fotoit-lekozlo-francia.html Exkluzív! Megmutatta melleit a frissen operált Szecsődi Karihttp://www.life.hu/legykepben/20120924-szecsodi-karcsi-kari-megasztar-transzexualis-enekese-megmutatta-frissen-operalt.html Oscar-közelben Dobó Kata? A legjobb színésznő díjra jelölték egy filmfesztiválonhttp://www.life.hu/legykepben/20120914-dobo-kata-szineszno-magaval-vitte-amerikaba-kislanyat-szofit-a-dijatadora.html Bedrogozták és megerőszakolták! - Szörnyű titkot őrizgetett az X-Factor mentorahttp://www.life.hu/legykepben/20120924-tulisa-contostavlos-az-xfactor-mentora-szornyu-titkokat-oriz-bedrogoztak-es.html Döbbenetes változás! Kiszőkült a mindig barna színésznő, Natalie Portmanhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120924-natalie-portman-amerikai-szineszno-dobbenetes-valtozasa-kiszokult-uj-szerepe-kedveert.html