Több renitens fiatalt is a Dunába dobtak a Hajógyári-szigeten dolgozó biztonsági őrök a Népszabadság szerint, de a fiatalok félnek az alvilágban a Hajógyári-sziget urának tartott Vizoviczki László embereitől, ezért nem jelentkeznek a rendőrségen.

Az elmúlt években a Hajógyári-szigeten történt rejtélyes eltűnések ügyében eljáró nyomozócsoport szerint jóval több ittas vagy renitensnek tartott fiatalt vetettek a Dunába a szórakozóhelyek biztonsági emberei, mint ahányról eddig tudni vélték - írta a Népszabadság szerdán. A lap szerint a fiatalokat a vízbe hajítás előtt bántalmazták, leszedték a nadrágjukat, ám legtöbbjük nem volt annyira ittas, vagy nem kapott akkora verést, hogy ne tudott volna kimenekülni a folyóból. A rendőrség még mindig várja azoknak a jelentkezését, akiket az elmúlt években a Dunába dobtak vagy bántalmaztak a Hajógyári-szigeten, ám az áldozatok többsége továbbra is tart a sziget teljhatalmú urának tartott Vizoviczki László biztonsági embereitől - írta a Népszabadság egy rendőrségi illetékesre hivatkozva.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán
Júliusban őrizetbe vették a Dokk nevű szórakozóhely két biztonsági őrét
egy 21 éves ittas férfi bántalmazásáért és Dunába dobásáért

A maffiavádak miatt előzetes letartóztatásban lévő Vizoviczki László ügyvédje, Nagy Gábor azt mondta: védence nem tudott arról, hogy a renitens vendégeket a Dunába dobták volna, naponta jelentették neki a rendkívüli eseményeket, de csak annyiban, hogy itt vagy ott "balhé volt, de megoldották". Nagy Gábor kérdésesnek nevezte, hogy voltak-e vízbe dobások, értesülése szerint egy új szakértői jelentés megkérdőjelezi azt a korábbi rendőrségi állítást, hogy a tavaly decemberben a Dokk diszkóból eltűnt, majd a Dunából holtan előkerült fiatalembert a biztonságiak a Dunába dobták.

A BRFK júliusban jelentette be, hogy őrizetbe vettek két férfit a szigetnél tavaly decemberben vízbe fulladt fiatalember halála ügyében. A Vizoviczki László érdekeltségébe tartozó Dokk nevű szórakozóhely két biztonsági őrét azzal gyanúsítják, hogy 2011. december 3-án a szórakozóhelyen, illetve később az épületen kívül is bántalmazták az ittas, 21 éves Haraszti Gézát, majd az öntudatlan fiatalembert a Dunába dobták. A fiatalember halálát vízbe fulladás okozta.

Forrás: MTI

Újabb bizonyíték! Sorra mészárolta a prostituáltakat a magyar családapa?http://www.life.hu/legykepben/20120926-e-jozsef-prostitualtgyilkolo-csaladapa-dnsnyomara-talalta-meg-a-rendorseg-karcag.html Blilincsben Liptai? - Elfogatóparancsot adhatnak ki ellenehttp://www.life.hu/legykepben/20120926-liptai-claudia-szinesznot-musorvezetot-kozirathamisitas-vadjaval-bilincsben-vihetik-a-birosagra.html Végre kiderült, mitől néz ki ilyen jól a műsorvezető - Elárulta fogyásának titkáthttp://www.life.hu/legykepben/20120925-erdelyi-monika-fem3-musorvezetoje-elarulta-fogyasanak-titkat.html A ValóVilág sztárja lenyomta az operett válófélben lévő sztárházaspárjáthttp://www.life.hu/legykepben/20120925-vv-cristofel-lenyomta-a-bereczkiszinetar-parost-az-2012.html Se feleség, se gyerekek! Magányosan marad a születésnapján Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/legykepben/20120925-rekasi-karoly-a-baratok-kozt-szinesze-maganyosan-onkentes-szamuzetesben-unnepli.html Szemmel láthatóan terhes! 8 hónappal a szülés után ismét babát vár a világhírű énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20120925-beyonce-amerikai-enekesno-8-honappal-a-szules-utan-ismet-babat.html Kiderült, ki vonult volna be a börtönbe Stohl András helyett!http://www.life.hu/legykepben/20120924-stohl-andras-szinesz-helyett-bevonult-volna-egy-down-szindromas.html