A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kedden közölte, hogy megöltek egy nőt Domonyvölgy külterületén. Az áldozat holttestét hétfőn találták meg. A gödöllői egyetem hétfőn holtan talált munkatársa nem az első volt, akivel próbálkozott a támadó. Az áldozatra szerda délutántól mécsesekkel körbevett fényképek emlékeztetnek az egyetemen, a diákok és a munkatársak aggódnak. A legutolsó információk szerint vizsgálják a domonyvölgyi emberölés és egy rablási kísérlet közötti esetleges összefüggést.

A Blikk szerdán arról számolt be, hogy a gyilkosság áldozatát a gödöllői Szent István Egyetem parkolójában szemelte ki a gyilkos. A lapnak egy diák azt mondta, a sárga Opel Corsával közlekedő nő autójába akkor szállt be a férfi, amikor a jármű várakozott a kocsisorban. Az autó ezután nem a megszokott útvonalán haladt tovább. A gyilkos valamivel korábban az áldozat egy másik kollégájához is beült, de abból a kocsiból végül kiszállt.

A Pest megyei rendőrség szerda reggel hozta nyilvánosságra a férfi fantomképét és személyleírását. E szerint egy 18 és 25 év közötti, fehér bőrű, rövid, szőkésbarna hajú férfit keresnek. A Blikk megdöbbentő hasonlóságot fedezett fel két, a rendőrség által kiadott körözési kép között: a domonyvölgyi gyilkost és a pesterzsébeti késelőt ábrázoló fantomképek között elképesztő az egyezés. Szeptember elején rontott egy vélhetően őrült gyilkos egy utcai járókelőre Pesterzsébeten: a férfit nyakon szúrta, az áldozat a kórházba szállítás közben elvérzett. A pesterzsébeti tettes és a gödöllői körözött gyilkos között csak olyan apró, bárki által gyorsan módosítható részletekben különböznek egymástól az arcok, mint a könnyen leborotválható szakáll, a levehető szemüveg vagy az átfésült hajviselet.

www.police.hu
Bal oldalon a domonyvölgyi gyilkos fantomképe,
jobb oldalon pedig a szeptember 4-i pesterzsébeti gyilkos képe


A pesterzsébeti tragédia áldozata ismerőse volt Bódi Guszti fiának, Csabának is, aki megpróbált segíteni a nyakon szúrt férfinek. Az esetről bővebben itt hallgathatod meg Bódi Csaba beszámolóját.

Egy rablót is keresnek

Egy Gödöllőn elkövetett hétfői rablási kísérlet tettese után nyomoz a Gödöllői Rendőrkapitányság; vizsgálják azt is, hogy van-e összegfüggés az eset és az ugyanazon a napon Domonyvölgyben elkövetett emberölés között - tájékoztatott a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szerda este a rendőrségi honlapon. A közlemény szerint egy ismeretlen férfi Gödöllőn akart kirabolni hétfőn egy gépjárművezetőt, akit tanúként már ki is hallgattak. A nyomozók vizsgálják, hogy van-e összegfüggés a rablási kísérlet és a hétfői domonyvölgyi emberölés között.

Forrás: Origo.hu / MTI / Blikk

Újabb bizonyíték! Sorra mészárolta a prostituáltakat a magyar családapa?http://www.life.hu/legykepben/20120926-e-jozsef-prostitualtgyilkolo-csaladapa-dnsnyomara-talalta-meg-a-rendorseg-karcag.html Bántalmazták és a Dunába dobták a bulizó fiatalokat - Az egyikük vízbe fulladthttp://www.life.hu/legykepben/20120926-vizoviczki-laszlo-emberei-a-hajogyariszigeten-dunaba-dobtak-es-bantalmaztak-a.html