Ismét eladósorba került Mena Suvari. Az Amerikai szépség 33 éves sztárja már másodjára mondta ki a boldogító nemet.

A színésznő mindössze kétévnyi házasság után, januárban adta be a válókeresetet, mert férjével, a 25 éves Simone Sestito koncertmenedzserrel végleg megromlott a kapcsolata. A bíróság azonban hónapokig próbálta békíteni a feleket, és csak néhány napja mondta ki a válást. A két egykori szerelmes semmiféle követelést nem támasztott egymással szemben, békében váltak el.
Mena ezzel már kétszeresen elvált nő lett. Első férjével, a fotós Robert Brinkmannal 5 év után, 2006-ban vettek egymástól hivatalosan is búcsút.

Forrás: AFP

Újra szerelmes az RTL Klub műsorvezetője!http://www.life.hu/legykepben/20121002-madai-vivien-rtl-klub-musorvezetoje-szerelmes-de-nem-egy-ferfiba.html Ismert zenész az új szerelme Bálint Antóniánakhttp://www.life.hu/legykepben/20121002-az-elso-emelet-zenesze-tereh-istvan-az-uj-kedvese-balint.html Megbocsátott az RTL Klub sztárjának a kidobott énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20120926-nagy-fero-x-faktor-mentora-hazakuldte-tavaly-gubik-petratiden-vegigtapsolta.html Erdei Zsolt kétszeres profi boksz világbajnok bejelentette, hogy visszavonulhttp://www.life.hu/legykepben/20121002-erdei-zsolt-ketszeres-profi-boksz-vilagbajnok-bejelentette-visszavonulasat-de-meg.html Titokban szülte meg első gyermekét Drew Barrymorehttp://www.life.hu/legykepben/20121002-titokban-szulte-meg-kislanyat-drew-barrymore-szineszno-aki-will-kopelman.html Brutális! Fojtogatták és megütötték a színésznőt egy hotelbanhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20121001-lindsay-lohan-amerikai-szinesznot-botranyhosnot-fojotgattak-megutottek-tamadojat-feljelentette.html