Teljesen kétségbeesett Rod Stewart, akinek pajzsmirigyén az orvosok rákos daganatot találtak. Az énekesen csak egy négyórás beavatkozás segíthetett, amely azonban a hangjába is kerülhetett volna.

Rod Stewart életének legnehezebb küzdelme volt, amikor 12 évvel ezelőtt az orvosai rákos elváltozást találtak a pajzsmirigyén. "Teljesen lefagytam, kétségbeestem, amikor közölték, hogy mivel állok szemben" - emlékezett vissza a szörnyű pillanatokra a 67 éves énekes, akinek az élete és legnagyobb kincse, a hangja is veszélybe került. "Elmondták, hogy az életmentő, négyórás műtét során el kell vágniuk a torkomban egy izmot, aminek következtében elveszíthetem a hangomat. Így azzal néztem szembe, hogy ha túl is élem a beavatkozást, lehet, hogy örökre megfosztanak a legnagyobb kincsemtől, és soha többé nem állhatok színpadra" - mondta el Stewart. "Szerencsére minden nagyon gyorsan történt: két nappal a biopszia után már meg is műtöttek, szinte nem is volt időm gondolkozni."

Forrás: AFP

A műtét sikeres volt, Rod életét megmentették az orvosok, azt azonban hat hónapig nem lehetett tudni, hogy vajon valaha visszanyeri-e legendás hangját. "Fél éven át minden nap egy speciális hangtornát végeztem, ezzel értem el, hogy végül újra énekelhettem." Rod élete visszatért a normális kerékvágásba, új show-val lépett fel Las Vegasban és családot alapított. Így ma már csak egy rossz emlék az életét fenyegető betegség.

Retteg a férjétől Demcsák Zsuzsa - pánikgombbal, térfigyelő kamerákkal védi családjáthttp://www.life.hu/legykepben/20121010-demcsak-zsuzsa-a-tv2-musorvezetoje-retteg-a-ferjetol-ovja-csaladjat.html Fény derült Csobot Adél titkára: a testét is latba vetette már a siker érdekébenhttp://www.life.hu/legykepben/20121010-csobot-adel-az-xfaktor-sztarja-tobbszoros-szepsegkiralyno.html Bajban a sztárpár? Nem adtak számlát a pásztoróra után a Korda-villábanhttp://www.life.hu/legykepben/20121010-korda-gyorgy-magyar-enekes-es-balazs-klari-magyar-enekesno-nem.html Nem kíváncsi kisfiára Kovács Lázárhttp://www.life.hu/legykepben/20121010-kovacs-lazar-magyar-sztarsef-nem-kivancsi-balkezrol-szuletett-kisfiara.html Önéletrajzi könyvvel tér vissza a sztárhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20121008-arnold-schwarzenegger-eletrajzi-konyve-total-recall-emlekmas.html