Intézkedő rendőrt gázolt halálra egy német rendszámú terepjáró Apátfalván. A férfit mentőhelikopter szállította kórházba, de már nem tudtak rajta segíteni.

34 éves volt Kenéz Imre, motoros járőrvezető, akit egy német rendszámú Hummer terepjáró gázolt halálra csütörtök délután. Egyelőre annyit biztosan tudni a balesetről, hogy a rendőrök közlekedési ellenőrzés céljából állítottak meg négy terepjárót. A helyszínről távozóban az egyik motoros járőrre az egyik Hummer vezetője ráhúzta a gépkocsiját, majd megpróbált elmenekülni.

A másik motorosrendőr üldözőbe vette a Hummert, megelőzte azt, majd egy kereszteződésnél leszállt járművéről, mert meg akarta állítani az autót. A terepjáró ekkor ütötte el. A rendőr olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítás közben elhunyt.
A menekülő járműre a rendőrök több lövést leadtak, ezek közül négy a német sofőrt el is találta. A férfit súlyos, de nem életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, ahol rendőrök őrzik. A férfi ellen emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Forrás: MTI

Férjhez megy az RTL Klub népszerű műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121010-pataki-zita-az-rtl-klub-nepszeru-musorvezetoje-ferjhez-megy-megtalalta.html Lopott ötlettel takargatja kötését a magyar modellhttp://www.life.hu/legykepben/20121011-debreczeni-zita-modell-turbannal-takarta-betort-fejet-a-sugarbird.html Megmentették Schobert Norbi életét - Könnyek között búcsúzott a feleségétőlhttp://www.life.hu/legykepben/20121011-schobert-norbert-magyar-fitnesz-gurunak-eletmento-szivmutetje-volt.html Zörögnek a csontjai - Félelmetesre fogyott le az egykor gyönyörű színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20121011-antonia-cumpbellhughes-ir-szineszno-rettenetesen-lefogyott-a-natascha-kampusch-elrabolt.html Mentővel vitték intenzív osztályra az ismert színészthttp://www.life.hu/legykepben/20121011-verebes-istvan-szinesz-rendezot-mento-vitte-az-intenziv-osztalyra.html Majd| 10 millióért szállt be a tehetségkutatóba a legendás zenészhttp://www.life.hu/legykepben/20121011-somlo-tamas-the-voice-zsuritagja-10-millioval-egesziti-ki-nyugdijat.html Családirtótól rettegnek a celebekhttp://www.life.hu/legykepben/20121011-szabadon-engedik-a-budai-csaladirtot-rettegnek-a-celebek.html