Maga Majka sem tudta, hogy népdalt írt! Pedig így van. Akkora siker lett lett ugyanis a ValóVilág egykori szereplőjének Belehalok című száma, hogy megjelenése óta 15 millióan nézték meg az interneten, és most egy hagyományőrző kórus is feldolgozta.

Maga a szerző, Majka sem gondolta volna, hogy ekkora siker lesz a Belehalok című száma, amit mára 15 millióan néztek meg az interneten. Ennek a dalnak köszönheti a műsorvezető-rapper, hogy nyáron 120 helyen léphetett fel zenésztársával, Curtisszel. Azt végképp nem sejtették, hogy hamarosan egészen bizarr feldolgozásban találkozhatnak újra a saját dalukkal. A Mátraterenyei Hagyományőrző Kórus ugyanis épp ezt a nótát választotta legújabb műsorszámának, amellyel felléptek egy helyi fesztiválon is. Majka és Curtis üdvözölték az ötletet, sőt személyesen is megismerkedtek a kórus tagjaival, hogy élőben láthassák, hallhassák a feldolgozást - derült ki az  RTL Klub Fókusz című műsorából.

Fotó: Hajdú D. András [origo]

"Megtisztelő, ha valaki feldolgozza a dalunkat, hiszen ez azt jelzi, hogy az egy olyan dolog, amire odafigyelnek" - mondta Majka. A zenészek most kicsit attól félnek, hogy vajon valaha túl tudják-e szárnyalni ezt a hatalmas sikert, de azt elárulták, hogy már van egy újabb slágergyanús daluk, amit csak jövő tavasszal mutatnak majd meg a nagyközönségnek és remélik, hogy legalább akkorát robban, mint a Belehalok.

Nézz bele te is a bizarr produkcióba!

 

Teljesen kiakadt Keresztes Ildikó: "Ez enyhén szólva gusztustalan!"http://www.life.hu/legykepben/20121011-keresztes-ildiko-enekesno-az-xfaktor-mentora-teljesen-kiakadt.html Semmi sem maradt Antal Imre örökségébőlhttp://www.life.hu/legykepben/20121012-antal-imre-magyar-humorista-halala-utan-semmi-sem-maradt-az.html Párizsban járt a Black Fashion Weekhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20121010-adama-paris-black-fashion-week-parizsban.html Megtörte a hallgatást Demcsák Zsuzsa: titokban költözött el férjétőlhttp://www.life.hu/legykepben/20121011-demcsak-zsuzsa-a-tv2-mokka-musorvezetoje-a-frizbi-felvetelen-titokban.html Igazoltatás közben gázolt a terepjáró - A fiatal rendőr belehalt sérüléseibehttp://www.life.hu/legykepben/20121011-kenez-imre-magyar-rendort-intezkedes-kozben-gazolta-el-egy-nemet.html Férjhez megy az RTL Klub népszerű műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121010-pataki-zita-az-rtl-klub-nepszeru-musorvezetoje-ferjhez-megy-megtalalta.html