kampány színésznő praktika krém Gubás Gabi férj szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már nem csak férje különleges praktikáival szépül Gubás Gabi. Az utóbbi időben a színésznő természetgyógyász férje specialitásai mellett újabb szépségápolási termékeket is kipróbált, mert tapasztalatból tudta, hogy ami szeretetből születik az csak jó lehet.

Gabi eddig főképp férje által készített hidegen sajtolt olajokból készült termékekkel őrizte szépségét és tökéletes alakját, amit néha a testére is kent.

Forrás: Arterego
Forrás: Arterego

"Mindenben segít a férjem, ami az egészségemmel vagy a jó kondíciómmal kapcsolatban felmerülhet. A szeretetből készült praktikák valóban hatásosak voltak akár a várandóságom alatt is ,hiszen nem jöttek rám a kilók , jó formában maradt a testem két szülés után . Bár elsősorban a természetes módszerekre esküszöm, azért mindent szeretek, ami professzionális, így amikor egy cég megkeresett egy világszínvonalú krém kapcsán, nyitott voltam rá. Hónapokig teszteltem a termékeket, majd elvállaltam, hogy a márka szépségnagykövete legyek" - árulta el Gubás Gabi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.