Nem töltötte túl nyugodtan az éjszakát Győzike és Bea asszony, akikre letöltendő börtönbüntetést kért az ügyész a hétfői tárgyaláson. Egy nappal az őket ért sokk után a Life.hu-nak sikerült megszólaltatnia Győzikét.


 

A Balassagyarmati Városi Bíróság ügyésze nem kesztyűs kézzel nyúlt a közismert Gáspár családhoz.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Az ügyész a 22,2 millió forintos adócsalással vádolt Gáspár Győzőre és feleségére, Beára is letöltendő börtönbüntetést kért a hétfői tárgyaláson. Így akár 12 évre is lecsukhatják őket, ha a bíróság bizonyítottnak találja a vádakat. Győzike a hétfői tárgyalásra nem akarta beengedni az újságírókat, de a bírónó nem járult hozzá a zárt tárgyaláshoz. Győzike eddig nem nyilatkozott, de kedden egy mondat erejéig szóra bírtuk.
"Nagyon pocsékul érezzük magunkat, mert 12 évet kapni ennyiért? Bármi is történik, nagyon nehéz lesz újraépíteni az életünket, a nevünket, az egzisztenciánkat, teljesen lejárattak minket" - közölte felindultan a showman, majd letette a telefont.

 

Lecserélte férjét az ismert magyar színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20121016-gubas-gabi-szineszno-egy-kremcsalad-arca-lett-mar-nem-csak.html Újra szingli a Bosszúállók sztárja - szakított Scarlett Johanssonhttp://www.life.hu/legykepben/20121016-scralett-johansson-vilagsztar-szineszno-es-nate-naylor-egy-ev-utan.html Egy fenevaddal él együtt az X-Faktor énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20121016-xfaktor-pjz-csapat-tagjai-zold-alligatorral-leptek-szinpadra.html Összeverekedett a két ValóVilág-szereplőhttp://www.life.hu/legykepben/20121016-vv-eva-es-vv-aniko-egymasnak-esett-biztonsagi-orok-szedtek.html