Nem jöttek el a díszbemutatóra a Magic Boys külföldi színészei

Koltai Róbert rendező színész Jamelia külföldi vendég nagyágyú Vinnie Jones filmbemutató Michael Madsen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sztárparádé volt, de nem minden szereplő jött el kedden este Koltai Róbert legújabb filmjének, a Magic Boysnak a bemutatójára. A Life-hu megtudta, a külföldi színészek miért nem jelentek meg.

A film nagyágyúi, a Tarantino-filmek rosszfiúikonja Michael Madsen, a Guy Ritchie-filmek emblematikus figurája Vinnie Jones és a brit popénekes Jamelia nem voltak jelen a nagy nehezen elkészült Koltai film tegnap esti díszbemutatóján. A színész-rendező elárulta, hogy miért is hiányoznak.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Kattints a képre, és nézd meg, kik voltak kíváncsiak a premierre!

"Egy magyar produkció marketingköltségvetése nem bír el ilyen összegeket. A külföldi sztárok ideutaztatása körülbelül hatmillió forintba került volna, a szállás, az első osztályú repülőjegy és a napidíjuk. A színészek nyilván ezt megértik, már a forgatás csúszásakor is kiváló volt a hozzáállásuk" - tudtuk meg a színész-rendező fiától, P. Koltai Gábortól.

"Valószínűleg ők a november közepén Los Angelesben megrendezésre kerülő Magyar Filmek Fesztiválja című rendezvényre utaznak el, ahol bemutatják a filmet, arra viszont én nem tudok elmenni, hisz a fellépéseimet nem tudom és nem is szeretném lemondani" - árulta el Koltai Róbert, akinek felesége, Pogány Judit nem tudott eljönni a családi produkcióra, mert előadása volt.

Megpofozta zsűritársát az X-Faktor mentorahttp://www.life.hu/legykepben/20121017-mel-b-a-spice-girls-enekesnoje-simon-cowellt-az-xfaktor.htmlStohl András nekiment ügyvédjénekhttp://www.life.hu/legykepben/20121017-stohl-andras-magyar-szinesz-musorvezeto-ruttner-gyorgy-sztarugyvednek-nekiment.htmlFelismerhetetlenre sminkelték a népszerű magyar műsorvezetőthttp://www.life.hu/legykepben/20121016-dtoth-kriszta-a-dtk-show-musorvezetoje-smink-nelkul-mutatta-meg.htmlEddig csak kudarc érte a The Voice tehetségéthttp://www.life.hu/legykepben/20121016-bakonyi-zsolt-a-tv2-the-voice-cimu-tehetsegkutato-musoranak-versenyzojet.htmlKomár László pontosan tudta, hogy haldoklikhttp://www.life.hu/legykepben/20121017-komar-laszlo-magyar-enekes-tudta-hogy-haldoklik-meghalni-ment-haza.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.