Eldurvult egy vita az X-Factor zsűriasztalánál. Mel B rendkívül bedühödött, amikor Simon Cowell kövérnek titulálta az akkor épp terhes énekesnőt. Az egykori Spice Girl viszont nem az a fajta, akit következmények nélkül lehet sértegetni: azonnal lekevert egy pofont szemtelen mentortársának.

Éppen terhes volt az X-Factor forgatása alatt Mel B, ezért előfordult olyan, hogy az éjszakai munkák közepén rendelt magának ennivalót. Ezt azonban mentortársa, Simon Cowell nem nézte jó szemmel. "Megjegyzést tett rám, hogy minek eszem ilyen késői órán. Erre én azonnal visszavágtam, hogy terhes vagyok, tehát megengedhetem magamnak. Erre ő képes volt azt reagálni, hogy szerinte már így is kövér vagyok. Na, akkor eldurrant az agyam és lekevertem egy pofont neki" - emlékezett vissza Mel B, aki azóta sem bánta meg tettét. És bár a pofon tökéletesen indokolt volt, félő, hogy a csípős nyelvéről és bántó stílusáról híres Simont ez sem térítette jobb belátásra.

Forrás: AFP

Elpazarolt élet- Stohl szerint Farkas Péter nem börtönbe való!http://www.life.hu/legykepben/20121017-stohl-andras-magyar-szinesz-szerint-farkas-peter-magyar-olimpikon-birkozo.html Romokban hever a Barátok közt sztárjának házasságahttp://www.life.hu/legykepben/20121017-szoke-zoltan-a-magyar-szinesz-a-baratok-kozt-sztarjanak-hazassaga.html Súlyos műtétje után egy héttel találkozhatott gyermekeivel a sztárapukahttp://www.life.hu/legykepben/20121016-schobert-norbi-holnap-hazamehet-a-korhazbol-felesegerubint-reka-viszi.html 100 millió dollárra pereli a szexvideóját kiszivárogtató weboldalt a sztárhttp://www.life.hu/legykepben/20121016-hulk-hogan-amerikai-pankrator-100-millio-dollarra-pereli-a-szexvideojat.html Újra szingli a Bosszúállók sztárja - szakított Scarlett Johanssonhttp://www.life.hu/legykepben/20121016-scralett-johansson-vilagsztar-szineszno-es-nate-naylor-egy-ev-utan.html Lecserélte férjét az ismert magyar színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20121016-gubas-gabi-szineszno-egy-kremcsalad-arca-lett-mar-nem-csak.html