Demi Moore még mindig nem tudta kiheverni válását. Barátai aggódva figyelik, hogy a közel 50 éves színésznő mennyire belebetegedett abba, hogy Ashton Kutcher máris továbblépett, és Mila Kunisszal egyre komolyabbra fűzi kapcsolatát.

Annak ellenére, hogy a színésznő sajtósa szerette volna elhitetni a nagyvilággal, hogy Demi jobban van és összeszedte magát, barátai aggódva figyelik, hogyan megy tönkre az egykor ragyogó sztár.

Forrás: AFP

"Egyáltalán nem úgy tűnik, hogy Demi jobban lenne. Belebetegedett abba, hogy a volt férje ország-világ előtt csalta és alázta meg. Nagyon vékony és egyre fogy, egy mosolyt nem láttam az arcán az elmúlt hónapok során" - árulta el a színésznő egy közeli barátja, aki szerint Demi közelgő 50. születésnapja csak tovább rontja a helyzetet.

"Nem könnyű neki feldolgozni, hogy felette is elszálltak az évek. Most, hogy fiatal férje elhagyta, látványosan megalázta, Demi különösen idősnek érzi magát. Depressziós, a vak is láthatja. Remélem, előbb-utóbb képes lesz továbblépni" - mondta aggódva a barát.

 

40 másodperc alatt omlott össze Komár Lászlóhttp://www.life.hu/legykepben/20121018-komar-laszlo-magyar-enekes-40-masodperc-alatt-omlott-ossze.html Elrendezte gyerekei sorsát halála előtt Komár Lászlóhttp://www.life.hu/legykepben/20121017-komar-laszlo-magyar-enekes-halala-elott-elrendezte-gyerekei-sorsat.html Felesége elárulta, miben hunyt el Komár Lászlóhttp://www.life.hu/legykepben/20121018-komar-laszlo-nyirokmirigyrakban-halt-meg.html R. Kárpáti Péter házasságmentő tanácsokat osztogat Szőkénekhttp://www.life.hu/legykepben/20121018-baratok-koztszoke-zoltannak-kollegaja-osztogat-hazassagmento-tanacsokat.html Megszületett Megan Fox és Brian Austin Green első közös gyermekehttp://www.life.hu/legykepben/20121017-megszuletett-megan-fox-szineszno-es-brian-austin-green-elso-kozos.html Sandra Bullock egy másik nővel pofozkodik meztelenül egy zuhanyzóbanhttp://www.life.hu/legykepben/20121017-sandra-bullock-amerikai-szineszno-meztelenre-vetkozott-es-megpofozott-egy-musorvezetot.html