Mindenét, többek közt nyereménylakását is pénzzé tenné Alekosz, aki nagy hasznot ígérő befektetésekbe szeretné forgatni millióit. Csakhogy a ValóVilág negyedik szériájának győztese perben áll az RTL Klubbal, és a csatorna épp az egykori nyereményeket akarja elperelni tőle. Alekosz azonban nem fél: ügyvéddel és tanácsadókkal vette körbe magát és magabiztosan áll a bírósági tárgyalások elébe.

Tudatos üzletember lett Alekoszból, aki nem kétkezi munkából, hanem befektetéseiből szeretne élni a jövőben - tudta meg a Blikk. A ValóVilág egykori győztese most minden ingóságát és ingatlanát, többek közt nyereménylakását is pénzzé tenné, hogy beszállhasson egy nagy hozammal kecsegtető befektetésbe. Csakhogy a lakást is követeli tőle az RTL Klub, amellyel azért áll perben, mert egykor szerepelt a konkurens tévécsatorna, a TV2 ÖsszeEsküvők című műsorában.

Fotó: TV2

"Mindent pénzzé teszek! Eladom minden kézzelfogható értékemet, hogy ide-oda befektessem azokat a keresetemmel együtt, mert pénzt csak pénzzel lehet csinálni. Bevállalósnak kell lenni, a pénz szereti és meghálálja, ha kockára teszik. A nyereménylakás hivatalosan az én nevemen van, azt csinálok vele, amit csak akarok! 27 milliót adnának érte, ami azért fontos most, mert van egy lehetőség, amelybe ha 15 millióval beszállok, rövid időn belül jelentős hozamra tehetek szert. Nem adósság miatt van szükségem az ebből bejövő pénzre, hanem azért, mert gyarapodni szeretnék!" - árulta el Alekosz, aki a haknik mellett banki és ingatlanbefektetésekből tartja el magát és körbevette magát ügyvéddel, befektetési szakemberekkel, így magabiztosan áll a rá váró jogi hercehurca elé is.
"Nem félek az RTL-es pertől sem, mert tisztában vagyok mindennel! Tudok bánni a kártyákkal!" - mondta határozottan Alekosz.

Liptai Claudia: "Még hiszek a mesékben"http://www.life.hu/legykepben/20121021-liptai-claudia-regenyt-ir-afrikaban-jatszodik-sajat-gondolatai-keverednek-a.html Pótolhatatlan veszteség érte Zámbó Krisztiánthttp://www.life.hu/legykepben/20121024-zambo-krisztian-az-xfaktor-versenyzoje-zambo-jimmy-fia-elvesztette-potolhatatlan.html 36 éves lett a szexi Ryan Reynoldshttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20121019-36-eves-lett-a-szexi-amerikai-szinesz-ryan-reynolds-szuletesnap.html Katie Holmes újra összejönne Tom Cruise-zalhttp://www.life.hu/legykepben/20121023-katie-holmes-szineszno-ujra-osszejonne-volt-ferjevel-tom-cruise-szinesszel.html Szakítása után kirobbanó formában van a magyar sztár - Élvezi az egyedüllétethttp://www.life.hu/legykepben/20121019-karda-bea-egyedul-el-szingli-nem-hajszolja-a-szerelmet-nem.html