Egyenesen az amerikai elnökválasztásról szállította a legfrissebb információkat az MTV egykori amerikai tudósítója. Az ismert műsorvezető a hírek megszállottja, állandóan mozgásban van, ezért nagy örömmel vállalta, amikor az egyik televíziós csatorna megbízta a különleges feladattal - tudta meg a Life.hu.


 

Bombera Krisztának a munkája és a hobbija is az utazás. Most azonban szívének kedves feladatot kapott, és ismét Amerikából tudósít az ATV politikai hírműsorába. Már javában zajlik az elnökválasztási procedúra, emiatt pedig a műsorvezető gyakran szeli át az óceánt, hogy naprakész információkkal szolgáljon. Kriszta családja már megszokta az állandó készenlétet, de egy ideje itthon telepedtek le. Most csak Kriszta repkedett Amerika és Magyarország között.

Forrás: MTV


"Gyakran vagyok egyszemélyes stáb, amikor egyedül forgatok, vágok, tudósítok, így kezdődött a közös munkám is az ATV Világhíradóval. Ezúttal ketten vágunk neki a Washington DC és Chicago közötti Amerikának a választások előtti utolsó, legizgalmasabb héten. Nagyon örülök, hogy egymásra találtunk az ATV-vel, mert kevés tévét érdekelnek ennyire a külpolitikai események. Utazni az elnökválasztás után  már sokkal kevesebbet fogok, így a család is nagyobb stabilitást élvez, ugyanis a gyerekek itt járnak iskolába, és itt dolgozik a férjem" - mesélte a Life.hu-nak Kriszta.

Jessica Simpson összeomlott - Az apja bevallotta, hogy meleghttp://www.life.hu/legykepben/20121025-jessica-simpson-amerikai-szineszno-enekesno-osszeomlott-apja-meleg-szulei-valnak.html Vakon bízik férjében az X-Faktor versenyzőjének feleségehttp://www.life.hu/legykepben/20121024-xfaktor-olah-gergo-csaladjat-otthon-hagyta-felesege-varja.html Ákos: egyszer hopp, másszor kopphttp://www.life.hu/legykepben/20121012-akos-enekes-webshopjat-ket-dijjal-is-jutalmaztak.html Life Exkluzív: Meglepő kijelentést tett az RTL Klub sztárja! -Égi jelek kísérték munkája során?http://www.life.hu/legykepben/20121025-ordog-nora-az-rtl-klub-musorvezetoje-munkajat-angyalok-segitettek.html Összeomlott az X-Faktor versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121025-pjz-az-xfaktor-kiesett-csapata-csonka-tamas-osszeomlott.html Másfél év után először szólalt meg Stohl András párja, Ancsikahttp://www.life.hu/legykepben/20121025-stohl-andras-az-rtl-klub-sztarjanak-parja-ancsika-eloszor-szolalt.html