Jessica Simpson összeomlott - Az apja bevallotta, hogy meleg

meleg párkapcsolat válás Jessica Simpson család sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt napok sokkoló eseményei miatt Jessica Simpson összeomlott. Nem csoda, hiszen miután az apja bevallotta, hogy a férfiakhoz vonzódik, anyja beadta a válókeresetet ezzel véget vetve 34 éves házasságuknak.

Jessica Simpson teljesen padlóra került szülei válása miatt. Miután az egykor lelkipásztorként dolgozó apjáról kiderült, hogy a saját neméhez vonzódik, és egy huszonéves fiúval jár, az édesanyja - érthető módon - azonnal beadta a válókeresetet.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A szülők állítólag már néhány hónapja külön élnek, sőt Los Angeles-i házukat is elkezdték árulni 4,4 millió dollárért. A bírósági papírok szerint a szülők személyisége összeegyeztethetetlen, ezért döntöttek úgy, hogy három évtizednyi házasság és két közös gyermekük, Jessica és Ashlee felnevelése után külön folytatják életüket. Valójában azonban a férfi homoszexualitása áll a válás mögött.

Joe és Tina Simpson jelentős szerepet játszott abban, hogy mindkét lányukból sztár legyen. Ezek után az is kérdés, hogy miként érinti Jessica karrierjét a válás, hiszen az édesapja volt egyben a menedzsere is. Jessica a sportban keresett vigasztalást: nem sokkal a botrány kitörése után egy sportcentrum parkolójában fotózták le a túlsúllyal küzdő színésznőt, akit szemmel láthatóan megviselt a szülei körül kipattant botrány.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.