Férfiba szerelmes Szecsődi Kari, aki ugyan nem mutatja meg kedvesét, de annyit elárult, hogy nagyon boldog. A Megasztár transzszexuális versenyzője, aki már testét is elkezdte plasztikai bevatkozásokkal átszabatni, egyszer szeretne igazi nőként élni.

Szerelmes Szecsődi Kari, a Megasztár 4 egykori transzszexuális versenyzője, aki plasztikai sebészek segítségével kezdett el nővá válni és csak a Life.hu-nak mutatta meg, amikor első lépésként 500 köbcentis melleket kapott.  Az énekes ugyan nem fedi fel párja kilétét, de azt a Borsnak elárulta, hogy néhány hónapja ismerte meg a fiút, aki mellett most nagyon boldog.

Fotó: Life.hu

"Egy közös ismerős révén találkoztunk, először barátok voltunk, majd elég hamar szerelem lett a dologból" - meséli az énekes. "A kilétét nem fedem fel, ameddig csak tudjuk, titokban tartjuk a kapcsolatunkat, közös képeket ne is keressen senki a közösségi oldalakon. Boldogok vagyunk, csak ennyit mondhatok" - árulta el Kari.

Nem tudja elengedni halott szeretőjét az énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20121027-zalatnay-sarolta-magyar-enekesno-komar-laszlo-magyar-enekest-keptelen-elengedni.html Milliókat bukott a Boros-Bochkor pároshttp://www.life.hu/legykepben/20121026-boros-lajos-magyar-musorvezeto-es-bochkor-gabor-magyar-musorvezeto-milliokat.html Megrendítette a Mestert az alig látó lány produkciójahttp://www.life.hu/legykepben/20121026-mezo-misit-a-the-voice-mesteret-megrenditette-az-alig-lato.html Leleplezte magát: ő énekelt a magyar sztárok helyetthttp://www.life.hu/legykepben/20121026-the-voice-3-meghallgatas-betty-love-magyar-hangja-czerovszky-henriett.html Így manipulálják az x-faktorosok megjelenéséthttp://www.life.hu/legykepben/20121026-festett-kockahas-es-csillogo-fogak-sztarcsinalo-trukkok-az-xfaktorban.html