Gyógyíthatatlan rákban szenved a népszerű énekesnő

halál Bernie Nolan gyógyíthatatlan beteg rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyszer már legyőzte a mellrákot Bernie Nolan énekesnő, ám a betegség úgy tűnik, erősebb volt. Az 52 éves sztár betegsége visszatért és ezúttal lesújtó a diagnózis: a rákja gyógyíthatatlan.

Két évvel ezelőtt állt a nyilvánosság elé Bernie Nolan énekesnő, aki elárulta: mellrákot diagnosztizáltak nála. Az énekesnő bizakodóan tekintett a betegségére: úgy érezte, hogy életerejével legyőzheti a rákot. A Nolan zenekar énekesnője most hétvégén azonban elárulta: betegsége kiújult és ezúttal gyógyíthatatlan. "Folyamatosan gyógyszereznek, de az orvosaim közölték, hogy meggyógyulni már nincs esélyem. Ugyanakkor mások akár 12 évet is éltek ezzel a betegséggel, így én is abban reménykedem, hogy még kapok néhány boldog évet a sorstól" - árulta el szörnyű titkát Bernie.

Northfoto
Northfoto

Az énekesnő először 2010-ben talált egy gyanús csomót a mellében és azonnal szakemberhez fordult. A biopszia kimutatta, hogy rosszindulatú daganata van, ezért eltávolították a mellét. Akkor úgy tűnt, teljes mértékben sikerült eltávolítani a daganatot, csakhogy a Chicago című musical turnéja közben ismét gyanús göböt tapintott ki azon az oldalon, ahonnan a mellét leoperálták. Azonnal mintát vettek, majd az énekesnő félelmek közt várta az eredményeket.

"Amikor a nővér hívott, már tudtam, hogy nagy a baj. Kiderült, hogy visszatért a daganat, áttéteket képzett és gyógyíthatatlan" - mondta Bernie, aki 13 éves kislánya, Erin miatt igyekszik tartani magát. "Nem adom át magam a félelemnek, és nem fogok elbújni a világ elől, hogy ott várjam a halált. Kihasználom a még rám váró éveket."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.