Kiss Endi Rúzsa Magdi izzadás Kowalsky jóga zenész énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új hobbit talált magának a Megasztár korábbi győztese, Rúzsa Magdi. Hotjóga órán vett részt, amin ráadásul nem ő volt az egyetlen ismert művész - tudta meg a Life.hu.

Több zenész új módszert talált arra, hogy a hétköznapok fáradalmait kipihenje, kicsit lazítson. Rúzsa Magdi és Kiss Endi, a Hooligans dobosa bevetették magukat Kowalsky hotjóga órájára.

Forrás: [Szilveszter Beatrix
Forrás: [Szilveszter Beatrix

"Eőször jógáztam, és nagyon jól éreztem magam, eddig inkább túrázással vagy gyorsgyaloglással mozgattam át az izmaim. Továbbra is fogok jógázni, elsősorban azért, mert segít az összpontosításban" - mesélte Rúzsa Magdi

Forrás: [Szilveszter Beatrix
Forrás: [Szilveszter Beatrix

Szintén először próbálta ki a különböző ászanákat Kiss Endi. "Kowát több hónapja kergettem, hogy elmenjek egy órájára, most végre összejött. Jókat olvastam a jógáról, és azért van szükségem rá, hogy ki tudjak kapcsolni. Rendszeresen futok, de az nagyon monoton, ez az óra viszont teljesen feltöltött" - mesélte Endi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.