Retteg attól a pillanattól Karsai Zita, amikor négymillió német tekintete fog rászegeződni élő adásban. A táncoslány karrierje csúcsára ért.

Ökodivatbemutatós budapesti fellépése után Zita másnap autóba ült, és meg sem állt egészen Kölnig, ahol élő adásban fog bemutatkozni a német tévénézőknek.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Kattints a képre a galériáért!

"Ez a németországi időszak a pályafutásom csúcsa és majd vége is lesz, egy ajándék az élettől. Harminc év felett már ennél feljebb nem lehet jutni, és én ezzel tisztában vagyok. Amíg jól működik a lábam színpadon leszek, de már csak pár évről beszélheünk. Most nagyon be vagyok parázva, a legnagyobb kereskedelmi csatornán, a német RTL Klub élő adásában mint Karsai Zita, magyar táncosnő fogok nemsokára szerepelni. Az amerikai musical- és romantikus film, a  Flashdance vizes táncos jelenetével, amit DJ Bobo show-jában adok elő" - mesélte izgatottan Zita, aki még az újrahasznosított hulladékokból készült ruhában is szédítően nézett ki.
"Most lettem nő. Pontosan tudom, hogy mit akarok, és mit nem! Ez  az időszak egy fontos mérföldkő az életemben" - vallotta be Zita.

 

Ezt még ő sem gondolta! Újabb bőrt húztak le a TV2 sztárjáról(kedd)http://www.life.hu/legykepben/20121031-liptai-claudia-konyve-az-alomno.html Megvilágosodott a Barátok közt új szereplőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121116-bratok-kozt-uj-szereploje-nagy-sandor-a-madach-szinhaz-szinesze.html Borsot tört a fotósok orra alá Tóth Gabihttp://www.life.hu/legykepben/20121116-toth-gabi-oko-tudatos-kiallitason-vonult-vegig-a-kifuton.html Külföldön próbál szerencsét az RTL bombázójahttp://www.life.hu/legykepben/20121115-valo-vilag-vv-gigi-antigravitacios-jogaoktatoi-kepesitest-szerzett.html