Zámbó Krisztián bevallotta, hogy elvesztegette az időt

X-Faktor ének Zámbó Krisztián fejlődés kihagyás énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétről hétre számtalan kritikát kap az X-Faktor egyik legvitatottabb énekese. Ő azonban türelmet kér, hiszen nagy a nyomás rajta és tudja, hogy sokkal többet kell tanulnia, mint a többieknek, hisz pár évet kihagyott - tudta meg a Life.hu.

Zámbó Krisztiánt már a családja is szégyenli - Katt ide a cikkért!



Zámbó Krisztián úgy gondolja, a nézők azért is szavazzák vissza minden héten, mert bíznak benne és látják az igyekezetét. Jimmy fia nem titkolja, hogy még sokat kell fejlődnie, hiszen van pár év, amit elvesztegetett.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv

"Kisgyermekkoromban kezdődött a zene szeretete. Már akkoriban elvarázsolva hallgattam, ahogy édesapám a zongorán játszott. Ezután jött a kamaszkor, a lázadó korszakom, és az a baráti társaság, akikkel akkor barátkoztam. Ők sporttal foglalkoztak, ezért nekem is a sport lett a fontos. Sajnálom, hogy akkor nem úgy döntöttem, hogy inkább a zenére koncentrálok. A szívem mélyén pedig mindig ott volt az indíttatás, és édesapám példája is ott lebegett a szemem előtt. Aztán jó pár év után újra megtaláltam a zene útját, és most minden erőmmel azon vagyok, hogy ki tudjak teljesedni. A stáb pedig bízik bennem, hogy együtt megtaláljuk a megoldást, hogy még jobb legyek" - mesélt a Life.hu-nak Krisztián.

Láttad már? Benne vagyunk a tv-ben!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.