Már túl van a nehéz időszakon a színész, mégis történeteiből egy depressziós, sértődött ember képe bontakozik ki - tudta meg a Life.hu.


Kern András őszintén bevallotta, hogy számára nagyon hiányoznak azok a régi idők, amikor a színház és a kultúra körül forgott az élete. Bár ma már vidáman éli hétköznapjait, ez nem volt mindig így.

Forrás: MTI/Kovács Attila

"Mikor a könyv született, nem volt ennyire zsúfolt az életem, mint most. Emiatt a könyv tele is van fájdalommal, depresszióval, sértettséggel, mellőzöttség-érzéssel. Mikor dolgoztunk, kértem Bárdos Andrást, hogy ne erről beszéljünk, de őt ezek az érzések érdekelték, és valószínűleg az olvasót is jobban érdekli egy depressziós ember története. A könyv a 2012-es év nyarát mutatja be, akkor sok volt bennem a keserűség. Most azonban már más helyzetben vagyok, és sokkal vidámabban élem a mindennapjaimat" - mesélt Kern András, akinek történeteit Bárdos András foglalta össze "Ezt nem lehet leírni" című könyvében.

Tavasszal férjhez megy Dundikahttp://www.life.hu/legykepben/20121122-majka-elveszi-tavasszal-dundikat.html Elbocsátották a cégvezetőt - Agyonlőtte három volt munkatársáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20121122-egy-elbocsatott-cegvezeto-agyonlotte-harom-volt-munkatarsat.html Így még sosem láthattuk őket! Megmutatták igazi arcukat, elgyengültek a sztárokhttp://www.life.hu/legykepben/20121121-vigyel-haza-alapitvany-jovo-evi-naptarfotozas-horgas-eszter-demcsak-zsuzsa.html Sarka Kata szerint Hajdú megcsalta - Hajdú szerint nemhttp://www.life.hu/legykepben/20121121-sarka-kata-szerint-hajdu-peter-megcsalta-hajdu-peter-szerint-nem.html