Beszóltak a sztárok Hajdú Péternek! Árpa Attila a tehetségét firtatta, míg Bochkor Gábor arra kérdezett rá, hogy vajon a műsorvezető tudatosan használja-e fel a feleségét a bulvárfelhajtás érdekében - tudta meg a Life.hu a Frizbi vasárnap esti, 100. adásának forgatásán.


Árpa Attila szerint Hajdú Péternél sokkal jobb műsorvezetők vannak. A producer-színész szerint érthetetlen a Frizbi és Hajdú Péter sikere. "Vannak nálad jobb műsorvezetők. Friderikusz Sándor és Sebestyén Balázs is szívesen vezetne egy vezető csatornán egy esti talkshow-t. Te mit keresel itt minden héten évek óta?" - tette fel a provokatív kérdést Árpa Attila, aki egykor maga csábította Hajdút a TV2-höz, de már akkor sem értette, hogy mi a műsor nézettségének titka. Hajdú a felvetésre azzal reagált, hogy a sikerét a maximalizmusának köszönheti.

Fotó: TV2

Bochkor Gábor viszont arra kérdezett rá Hajdúnál, hogy vajon tudatosan használja-e fel feleségét, Sarka Katát a bulvárfelhajtás érdekében. "Pályafutásod milyen ciklikus szakaszában érzed szükségét annak, hogy Sarka Katát bedobd?" - kérdezte Bocsi. Hajdú azonban hárította ezt a kérdést. "Kata egy önálló személyiség. Én nem vetkőzöm. A családban ő vetkőzik" - válaszolta.

Az ítész szerint reménytelen Zámbó Krisztiánhttp://www.life.hu/legykepben/20121123-puzser-robert-a-csillag-szuletik-zsuritagja-jimmy-fia-zambo-krisztian.html "Nekünk, romáknak" - Leleplezte származását Csányi Sándorhttp://www.life.hu/legykepben/20121123-csanyi-sandor-magyar-szinesz-elarulta-roma-szarmazasat.html Szerelmes levelekkel bombázzák az X-Faktor csinos versenyzőithttp://www.life.hu/legykepben/20121119-xfaktor-like-egyuttes-vali-szulita-petra-szerelmes-leveleket-kap.html Brutálisan összeverekedtek Halle Berry pasijaihttp://www.life.hu/legykepben/20121123-olivier-martinez-francia-szinesz-es-gabriel-aubry-modell-brutalisan-osszeverekedett.html Padlóra került a TV2 egykori sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121123-olah-ibolya-a-megasztar-egykori-versenyzoje-padlora-kerult.html