Sarka Kata műsorvezető provokáció Frizbi Hajdú Péterrel Árpa Attila Frizbi beszólás Bochkor Gábor Hajdú Péter sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beszóltak a sztárok Hajdú Péternek! Árpa Attila a tehetségét firtatta, míg Bochkor Gábor arra kérdezett rá, hogy vajon a műsorvezető tudatosan használja-e fel a feleségét a bulvárfelhajtás érdekében - tudta meg a Life.hu a Frizbi vasárnap esti, 100. adásának forgatásán.

Árpa Attila szerint Hajdú Péternél sokkal jobb műsorvezetők vannak. A producer-színész szerint érthetetlen a Frizbi és Hajdú Péter sikere. "Vannak nálad jobb műsorvezetők. Friderikusz Sándor és Sebestyén Balázs is szívesen vezetne egy vezető csatornán egy esti talkshow-t. Te mit keresel itt minden héten évek óta?" - tette fel a provokatív kérdést Árpa Attila, aki egykor maga csábította Hajdút a TV2-höz, de már akkor sem értette, hogy mi a műsor nézettségének titka. Hajdú a felvetésre azzal reagált, hogy a sikerét a maximalizmusának köszönheti.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Bochkor Gábor viszont arra kérdezett rá Hajdúnál, hogy vajon tudatosan használja-e fel feleségét, Sarka Katát a bulvárfelhajtás érdekében. "Pályafutásod milyen ciklikus szakaszában érzed szükségét annak, hogy Sarka Katát bedobd?" - kérdezte Bocsi. Hajdú azonban hárította ezt a kérdést. "Kata egy önálló személyiség. Én nem vetkőzöm. A családban ő vetkőzik" - válaszolta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.