Hazaköltözött az olasz tengerpart mellől Benedek Tibor és Epres Panni, pedig nem így tervezték. A sztárpár két és fél hónapja kénytelen volt lemondani a dolce vitáról. - tudta meg a Life.hu.


Mégsem maradt Olaszországban Benedek Tibor családja. A sportoló feleségével, Epres Panni modellel és két gyermekükkel, Barkával és Mórral korábban úgy tervezte, hogy továbbra is a Ligúr tengerparton, Genovától 25 km-re élnek majd, ahol Tibor edzőként folytatta volna munkáját.

Forrás:Twist Communication

"Leginkább a nyugalom hiányzik. Reccóban, a tengerparti mediterrán kisvárosban gyalog eljutottunk bárhová, itt a fővárosban ez már nem olyan egyszerű. Itt ráadásul folyton cseng a telefonom, folyamatosan keresnek az emberek. Az egész olasz életforma nagyon hiányzik, az ételek, és az a természetesség, hogy hétvégeken csak elugrottunk egy étterembe pizzázni, tésztákat enni. Szerencsére sohasem kellett diétáznom, minden pastát jóízűen megehettem. A gyerekek sajnos nem beszélnek olaszul, Mór éppen elkezdte tanulni a nyelvet az óvodában, ez a folyamat most megszakadt. Próbáltam itthon hozzá olaszul szólni, de megkért, hogy itthon magyarul beszéljünk. Talán majd ha nagyobb lesz sikerül az egyetlen olasz nyelvű iskolába beíratni, és akkor hasznát veszi, hogy kint éltünk pár évig. Én most itthon dolgozom, vannak felkéréseim, de a külföldi munkákat két gyerek mellett nem biztos, hogy el tudom majd vállalni" - mesélt új életéről Epres Panni egy jótékonysági rendezvényen, ahol a paralimpiai csapat részére származó kisbuszt adott át a Robert Burns Nemzetközi Alapítvány és a Brit Nagykövetség.

 

Az ítész szerint reménytelen Zámbó Krisztiánhttp://www.life.hu/legykepben/20121123-puzser-robert-a-csillag-szuletik-zsuritagja-jimmy-fia-zambo-krisztian.html "Nekünk, romáknak" - Leleplezte származását Csányi Sándorhttp://www.life.hu/legykepben/20121123-csanyi-sandor-magyar-szinesz-elarulta-roma-szarmazasat.html Szerelmes levelekkel bombázzák az X-Faktor csinos versenyzőithttp://www.life.hu/legykepben/20121119-xfaktor-like-egyuttes-vali-szulita-petra-szerelmes-leveleket-kap.html Brutálisan összeverekedtek Halle Berry pasijaihttp://www.life.hu/legykepben/20121123-olivier-martinez-francia-szinesz-es-gabriel-aubry-modell-brutalisan-osszeverekedett.html Padlóra került a TV2 egykori sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121123-olah-ibolya-a-megasztar-egykori-versenyzoje-padlora-kerult.html Kiborult a Voice Mestere - Sírva vonult ki a stúdióbólhttp://www.life.hu/legykepben/20121121-mezo-misi-a-voice-mestere-kiborult-nem-birta-a-feszultseget.html Kismárolná-e Somlóból a tehetséget Mező Misi?http://www.life.hu/legykepben/20121122-somlo-tamas-65-szuletesnapi-bulija-mezo-misi-smarolnae-a-voice.html Egészségét áldozta a rénszarvasokért a rádiós műsorvezetőhttp://www.life.hu/legykepben/20121122-harsanyi-levente-music-fm-musorvezetoje-jotekonysagi-hokimeccsen-vett-reszt-a.html