Félelmetes telefonhívás érkezett vasárnap a Los Angeles-is rendőrségre: egy idegen azt állította, hogy valaki a saját házában fogjul ejtette Simon Cowellt.

 


Átverés áldozata lett Simon Cowell. Vasárnap egy vadidegen betelefonált a rendőrségre azt állítva, hogy az X-Factor mentorát túszul ejtették Los Angeles-i házában és összekötözve, leragasztott szájjal várja, hogy valaki a segítségére siessen. A rendőrök azonnal ki is mentek Simon házához, aki értetlenül fogadta a kiérkező hekusokat.

Forrás: AFP

A sztárproducer valóban otthonában tartózkodott, de semmiféle túszejtésről nem volt szó: békésen töltötte otthonában a vasárnap délutánt. Nem ő az első sztár, aki átverés áldozata lett az utóbbi időszakban. Ashton Kutcherre, Miley Cyrusra és Justin Bieberre is hasonlóan szabadították már rá a rendőrséget az ezzel szórakozó idegenek, akik után most már nagy erőkkel nyomoz a helyi rendőrség.

Börtön helyett szépülni készül az RTL Klub egykori sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121126-gyozike-hasplasztikara-keszul-pecsett-a-da-vinci-klinikan-januarban-drtizedes.html Váratlanul hazaköltözött a sztárpárhttp://www.life.hu/legykepben/20121123-benedek-tibor-haromszoros-olimpiai-bajnok-vizilabdazo-es-felesege-epres-panni.html Első gyermekét várja Kristen Stewart az Alkonyat sztárja?http://www.life.hu/legykepben/20121127-allitolag-elso-gyermeket-varja-robert-pattinsontol-az-alkonyat-sztarja-kristen.html Távoltartási eljárást indít gyermeke apja ellen Halle Berryhttp://www.life.hu/legykepben/20121126-halle-berry-amerikai-szineszno-tavoltartasi-eljarast-indit-gyermeke-apja-ellen.html