Lang Györgyi tolvaj veszteség Pa-Dö-Dö rabló énekesnő sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden jel szerint egy ismerőse törhetett be Lang Györgyihez, aki úgy érzi, ha felébred, amikor a tolvaj a szobában tartózkodott, talán még az élete is veszélyben forgott volna.

Láttad már? Benne vagyunk a tévében!

A jelek szerint nem ismeretlen betörő járt Lang Györgyi lakásában, akitől ellopták az autóját, a pénztárcáját és minden személyes iratát. A tolvaj pontosan tudta, mit hol keressen, és még az énekesnő kutyája sem ugatta meg. "A tolvajnak szerencséje volt, mert a pénztárcámat kint felejtettem az előszobában, azt azonnal magához vehette. Vitte a kocsim kulcsát is, és persze az autót. Bejött a szobába is, ahol aludtam. A kerekesszékem ott áll az ágy mellett, annak a támlájára akasztottam a hátizsákomat, benne minden hivatalos papírommal és bankkártyákkal. Azt onnan leemelte. Hátborzongató belegondolni, hogy ott állt mellettem, tőlem húsz centire. Ha felébredek, lehet, hogy meg is támad " - mondta el a Borsnak a Pa-Dö-Dő tagja, aki úgy gondolja, hogy egy vadidegen a sötétben nem találta volna meg a tolószéke hátulján sötét színű táskáját, és nem mozgott volna ennyire magabiztosan a lakásában.

http://hu.wikipedia.org
http://hu.wikipedia.org

Hiába adott jótanácsokat versenyzőtársa Zámbó Krisztiánnakhttp://www.life.hu/legykepben/20121126-xfaktor-zambo-krisztiant-versenytarsa-olah-gergo-latta-el-jotanacsokkal.htmlNicki Minaj elküldte melegebb éghajlatra az Aerosmith frontemberéthttp://www.life.hu/legykepben/20121128-nicki-minaj-amerikai-enekesno-steve-tyler-az-aerosmith-frontemberet-elkuldte.htmlRettenetes! Testi fenyítés áldozata lett a szép magyar színésznő?http://www.life.hu/legykepben/20121128-onodi-eszter-magyar-szineszno-teste-kekzold-foltokkal-volt-tele.htmlNem vetkőzik a X-Faktor énekesnőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121127-xfaktor-csobot-adel-nem-vetkozik.htmlMeglepő gólyahír! Újra terhes Jessica Simpsonhttp://www.life.hu/legykepben/20121128-jessica-simpson-amerikai-szineszno-masodik-gyermeket-varja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.