műsorvezető Iszak Eszter szerelem Dobrády Ákos pár tanya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A VIVA Tv műsorvezetője, Iszak Eszti a modellkedésnek köszönhetően járt már többek között a thaiföldi Phuket szigetén. Most azonban egy műsor kedvéért a tanyasi életérzést tapasztalhatta meg, ahol leginkább párja hiányzott neki - tudta meg a Life.hu.

A pörgéshez szokott VIVA Tv sztárcsapatának elég nehéz volt megszokni a tanyasi életet. Gyula bácsi, a házigazda minden nap újabb és újabb megpróbáltatások elé állította a városi kényelemhez szokott fiatalokat. A malacok etetése és a kecskefejés mellett a csapatnak a mostoha körülményeket is meg kellett szoknia. De Esztinek párja hiánya okozta a legnagyobb kihívást.

Forrás: VIVA TV
Forrás: VIVA TV

"El voltunk zárva a külvilágtól és nem mehettünk el a tanyáról, ez a fajta korlátozás nekem nagyon furcsa volt az első pár napban. Hiányozott az összkomfort, de egy idő után megszoktuk a körülményeket és utána már élveztük a forgatásokat. Csodaszép volt a környezet és megtapasztalhattuk a természetes életmód jótékony hatásait. A párom viszont nagyon hiányzott, hiszen a kapcsolatunk elején vagyunk, és ezért szeretjük minden időnket együtt tölteni. Nehezen viseltem, hogy a forgatások alatt, több hétig távol voltunk egymástól" - mesélte a Life.hu-nak a műsorvezető. Eszti párja nem más, mint Dobrády Ákos énekes, akivel szeptemberben már másodszor jöttek össze. Kapcsolatukra akkor derült fény, amikor szenvedélyesen csókolóztak Dobrády Ákos zenakara, a TNT legutóbbi búcsúkoncertjén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.