A VIVA Tv műsorvezetője, Iszak Eszti a modellkedésnek köszönhetően járt már többek között a thaiföldi Phuket szigetén. Most azonban egy műsor kedvéért a tanyasi életérzést tapasztalhatta meg, ahol leginkább párja hiányzott neki - tudta meg a Life.hu.

A pörgéshez szokott VIVA Tv sztárcsapatának elég nehéz volt megszokni a tanyasi életet. Gyula bácsi, a házigazda minden nap újabb és újabb megpróbáltatások elé állította a városi kényelemhez szokott fiatalokat. A malacok etetése és a kecskefejés mellett a csapatnak a mostoha körülményeket is meg kellett szoknia. De Esztinek párja hiánya okozta a legnagyobb kihívást.

Forrás: VIVA TV

"El voltunk zárva a külvilágtól és nem mehettünk el a tanyáról, ez a fajta korlátozás nekem nagyon furcsa volt az első pár napban. Hiányozott az összkomfort, de egy idő után megszoktuk a körülményeket és utána már élveztük a forgatásokat. Csodaszép volt a környezet és megtapasztalhattuk a természetes életmód jótékony hatásait. A párom viszont nagyon hiányzott, hiszen a kapcsolatunk elején vagyunk, és ezért szeretjük minden időnket együtt tölteni. Nehezen viseltem, hogy a forgatások alatt, több hétig távol voltunk egymástól" - mesélte a Life.hu-nak a műsorvezető. Eszti párja nem más, mint Dobrády Ákos énekes, akivel szeptemberben már másodszor jöttek össze. Kapcsolatukra akkor derült fény, amikor szenvedélyesen csókolóztak Dobrády Ákos zenakara, a TNT legutóbbi búcsúkoncertjén.

Saját arcától képes kiborulni Kylie Minoguehttp://www.life.hu/legykepben/20121204-kylie-minogue-ausztral-enekesno-kiborul-a-sajat-arcatol.html Beperelte John Travoltát egykori meleg szeretőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121204-john-travolta-amerikai-szineszt-beperelte-amerikai-szeretoje.html Egymásnak esett a Voice két versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121201-weisz-viktor-a-voice-versenyzoje-es-perutek-janos-a-voice.html Veszélyben a baba? Bent tartják a kórházban Katalin hercegnőthttp://www.life.hu/legykepben/20121204-katalin-hercegno-kate-middleton-vilmos-herceg-felesege-korhazba-kerult.html Közmunkában dolgozza le büntetését a Jóban Rosszban sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121203-kembe-sorel-arthur-a-joban-rosszban-sztarja-kozmunkaban-dolgozza-le.html