Plasztikáztatott a Voice versenyzője - 70 kilót fogyott előtte

immunrendszer fogyás plasztika gyomorgyűrű énekesnő Mohamed Fatima The Voice sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos áldozatokat hozott a színpadért Mohamed Fatima. A Voice versenyzője három éve gyomorgyűrűt rakatott be magának, hogy megszabaduljon felesleges kilóitól, ám a beavatkozás miatt immunrendszere erősen legyengült - tudta meg a Life.hu.

Láttad már? Benne vagyunk a tévében!

Folyamatosan vitaminokkal erősíti szervezetét Mohamed Fatima, aki három éve gyomorgyűrűt rakatott be magának, hogy megszabaduljon súlyfeleslegétől. A beavatkozás azonban az immunrendszerét erősen megviselte - tudta meg a Life.hu. "A műtét után legyengültem, és a mai napig sok vitaminnal kell támogatnom a szervezetemet, hogy ne betegedjek le" - árulta el Fatima, aki a színpadért és önmagáért hozta meg ezt az áldozatot. A gyomorgyűrű mellett egy éve plasztikai műtétet is elvégeztetett magán, hogy a hetven kilós fogyás után a bőrét rendbe hozzák. "Én jól éreztem magamat a testemben azelőtt is, de tudtam, hogy a színpadon nem szerencsés a duciság. A mai napig is ingadozik kicsit a súlyom, de a ruhaméretem sokkal kisebb lett, 38-40-es ruhákat hordok most már hosszabb ideje." Fatima - aki Angliában élt, kétkezi munkát végzett és hat évet várt arra, hogy ismét profi énekesként dolgozzon - nem bánja az elmúlt évek viszontagságait.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

A Fekete vonat egykori énekesnője úgy érzi, nagy szüksége volt arra, hogy egy ideig külföldön éljen. "A zenekar lecsúszása után mi, a tagok emberileg és anyagilag is lesüllyedtünk. Ezért gondoltam azt, hogy kicsit el kell távolodnom az otthonomtól, egyedüllétre volt szükségem, hogy rendezzem a gondolataimat. Azt remélem, hogy most eljött az idő, amikor visszatérhetek a zenei életbe. Nagyon hiányzott a hazám, a családom, boldog vagyok, hogy végre itthon lehetek. Számos dalt írtam a kint tartózkodásom alatt, és most abban reménykedem, hogy ezeket végleges formába önthetem és a nagyközönségnek is bemutathatom" - tette hozzá a Voice versenyzője, akivel az élő show-ban is találkozni fogunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.