Súlyos áldozatokat hozott a színpadért Mohamed Fatima. A Voice versenyzője három éve gyomorgyűrűt rakatott be magának, hogy megszabaduljon felesleges kilóitól, ám a beavatkozás miatt immunrendszere erősen legyengült - tudta meg a Life.hu.

Folyamatosan vitaminokkal erősíti szervezetét Mohamed Fatima, aki három éve gyomorgyűrűt rakatott be magának, hogy megszabaduljon súlyfeleslegétől. A beavatkozás azonban az immunrendszerét erősen megviselte - tudta meg a Life.hu. "A műtét után legyengültem, és a mai napig sok vitaminnal kell támogatnom a szervezetemet, hogy ne betegedjek le" - árulta el Fatima, aki a színpadért és önmagáért hozta meg ezt az áldozatot. A gyomorgyűrű mellett egy éve plasztikai műtétet is elvégeztetett magán, hogy a hetven kilós fogyás után a bőrét rendbe hozzák. "Én jól éreztem magamat a testemben azelőtt is, de tudtam, hogy a színpadon nem szerencsés a duciság. A mai napig is ingadozik  kicsit a súlyom, de a ruhaméretem sokkal kisebb lett, 38-40-es ruhákat hordok most már hosszabb ideje." Fatima - aki Angliában élt, kétkezi munkát végzett és hat évet várt arra, hogy ismét profi énekesként dolgozzon - nem bánja az elmúlt évek viszontagságait.

Fotó: TV2

A Fekete vonat egykori énekesnője úgy érzi, nagy szüksége volt arra, hogy egy ideig külföldön éljen. "A zenekar lecsúszása után mi, a tagok emberileg és anyagilag is lesüllyedtünk. Ezért gondoltam azt, hogy kicsit el kell távolodnom az otthonomtól, egyedüllétre volt szükségem, hogy rendezzem a gondolataimat. Azt remélem, hogy most eljött az idő, amikor visszatérhetek a zenei életbe. Nagyon hiányzott a hazám, a családom, boldog vagyok, hogy végre itthon lehetek. Számos dalt írtam a kint tartózkodásom alatt, és most abban reménykedem, hogy ezeket végleges formába önthetem és a nagyközönségnek is bemutathatom" - tette hozzá a Voice versenyzője, akivel az élő show-ban is találkozni fogunk.

Véres karmolások és kék-zöld foltok csúfítják Csobot Adélthttp://www.life.hu/legykepben/20121204-csobot-adelt-az-xfaktor-dontoset-veres-karmolasok-es-kekzold-foltok.html Autójában ülve rabolták ki Kern András feleségéthttp://www.life.hu/legykepben/20121204-kern-andras-szinesz-feleseget-juditot-fenyes-nappal-raboltak-ki.html Ismét nyerő pozícióba került a színész, már humorizál is börtönbüntetésénhttp://www.life.hu/legykepben/20121203-stohl-andras-szinesz-nyerte-a-vi-otp-bank-lovas.html Tragédia! Lelőtte barátnőjét, majd önmagával is végzett az ismert sportolóhttp://www.life.hu/legykepben/20121203-jovan-belcher-amerikai-sportolo-lelotte-baratnojet-majd-onmagaval-is-vegzett.html Bejelentette a királyi család Katalin terhességéthttp://www.life.hu/legykepben/20121203-terhes-katalin-hercegno-vilmos-herceg-felesege-most-mar-hivatalosan-is.html