Epres Panni elvesztés életveszély Benedek Tibor félelem borzalom rettegés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzalmas pillanatokat élt át Epres Panni, amikor elveszett a tengerparton Benedek Tibor kislánya, az akkor 8 éves Ginevra - tudta meg a Life.hu.

Jó pasikat akarsz látni? Akkor irány a Napi hím oldal!

Borzalmas pillanatokat élt át Benedek Panni, amikor 6 évvel ezelőtt a máltai tengerparton elveszett Benedek Tibor kislánya, az akkor 8 éves Ginevra. A kislány akkor a modell felügyeletére volt bízva, aki csupán egy pillanatra vesztette szem elől a gyermeket, de ez is elég volt ahhoz, hogy Ginevra eltűnjön. "Rettenetes érzés volt. Egyszerre jött rám hányinger és hasmenés, amikor rájöttem, hogy elveszett. Ráadásul ez egy olyan partszakasz volt, ahol nagyon veszélyes áramlatok vannak, és a szemtanúk állították, hogy látták bemenni a kislányt a vízbe" - emlékezett vissza a Csak csajokban Panni, aki aztán elmondhatatlanul megkönnyebbült, amikor tíz perc elkeseredett kutatás után kiderült, hogy Ginevra mindvégig a parton volt, tehát nem fenyegette veszély.

Forrás:Twist Communication
Forrás:Twist Communication


Pénzre váltja szenvedéseit a magyar sztárhttp://www.life.hu/legykepben/20121205-balint-antonia-magyar-sztar-penzre-valthatja-szenvedeseit.htmlKórházba került a TV2 sztárjának kislányahttp://www.life.hu/legykepben/20121205-hajdu-peter-a-frizbi-musorvezetoje-es-sarka-kata-magyar-celeb.htmlSzörnyvadásznak állt a Megasztár nyertesehttp://www.life.hu/legykepben/20121204-megasztar-nyertese-radics-gigi-szornyvadasznak-allt.htmlMeglepő! Az RTL Klub sztárja rajong a TV2 műsoráérthttp://www.life.hu/legykepben/20121204-sebestyen-balazs-az-rtl-klub-sztarja-rajong-a-tv2-voice.htmlAmerikában lett reklámarc a magyar énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20121203-nagy-adri-enekesno-egy-amerikai-pilotakepzo-iskola-arca-lett.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.