Borzalmas pillanatokat élt át Epres Panni, amikor elveszett a tengerparton Benedek Tibor kislánya, az akkor 8 éves Ginevra - tudta meg a Life.hu.

Jó pasikat akarsz látni? Akkor irány a Napi hím oldal!

Borzalmas pillanatokat élt át Benedek Panni, amikor 6 évvel ezelőtt a máltai tengerparton elveszett Benedek Tibor kislánya, az akkor 8 éves Ginevra. A kislány akkor a modell felügyeletére volt bízva, aki csupán egy pillanatra vesztette szem elől a gyermeket, de ez is elég volt ahhoz, hogy Ginevra eltűnjön. "Rettenetes érzés volt. Egyszerre jött rám hányinger és hasmenés, amikor rájöttem, hogy elveszett. Ráadásul ez egy olyan partszakasz volt, ahol nagyon veszélyes áramlatok vannak, és a szemtanúk állították, hogy látták bemenni a kislányt a vízbe" - emlékezett vissza a Csak csajokban Panni, aki aztán elmondhatatlanul megkönnyebbült, amikor tíz perc elkeseredett kutatás után kiderült, hogy Ginevra mindvégig a parton volt, tehát nem fenyegette veszély.

Forrás:Twist Communication


Pénzre váltja szenvedéseit a magyar sztárhttp://www.life.hu/legykepben/20121205-balint-antonia-magyar-sztar-penzre-valthatja-szenvedeseit.html Kórházba került a TV2 sztárjának kislányahttp://www.life.hu/legykepben/20121205-hajdu-peter-a-frizbi-musorvezetoje-es-sarka-kata-magyar-celeb.html Szörnyvadásznak állt a Megasztár nyertesehttp://www.life.hu/legykepben/20121204-megasztar-nyertese-radics-gigi-szornyvadasznak-allt.html Meglepő! Az RTL Klub sztárja rajong a TV2 műsoráérthttp://www.life.hu/legykepben/20121204-sebestyen-balazs-az-rtl-klub-sztarja-rajong-a-tv2-voice.html Amerikában lett reklámarc a magyar énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20121203-nagy-adri-enekesno-egy-amerikai-pilotakepzo-iskola-arca-lett.html