forgalom leállás Ferihegy repülőtér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Péntek dél óta nem fogad és nem is indít járatokat a Liszt Ferenc repülőtér. Az ok: egy hővezeték meghibásodott az irányítótoronyban, ami kárt okozott az elektromos berendezésekben.

Egész nap több ezer türelmetlen utas várta a Liszt Ferenc repülőtéren, hogy mikor tud elutazni. Ma már biztosan nem! A hibát legkorábban szombat délelőtt 10 órára javítják ki. A részletekért nézd meg az RTL Klub Híradó riportját:

Megnevezte legnagyobb riválisát az X-Faktor legesélyesebb versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121203-olah-gergo-xfaktor-elarulta-kitol-tart-leginkabb-a-dontoben.htmlSzínésznek áll a Jóban Rosszban sztárjának kislánya?http://www.life.hu/legykepben/20121204-fabian-anita-a-joban-rosszban-sztarjanak-kislanya-beteget-alakit.htmlSzexi ruhájával nem tudta meglepni szerelmét Dukai Reginahttp://www.life.hu/legykepben/20121207-dukai-regina-es-debreczeni-zita-modellek-szexis-telanyokent-es-orgogkent.htmlMeglestük! Íme az első fotó Shakira kisfiárólhttp://www.life.hu/legykepben/20121207-shakira-kolumbiai-enekesno-es-gerard-pique-spanyol-focista-gyermekenek.htmlAgyvérzést kapott a 26 éves sorozatsztárhttp://www.life.hu/legykepben/20121207-frankie-muniz-amerikai-szinesz-a-miert-eppen-malcolm-sztarja-agyverzest.htmlMégsem a hang számít a Voice-ban?http://www.life.hu/legykepben/20121207-mezo-misi-a-voice-mestere-kulonbseget-tett-pakai-petra-a.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.