Senki nem gondolná az operett világában népszerűvé vált Polyák Lilláról, hogy főiskolás korában igazi "emós" volt. Ezt férje, Homonnay Zsolt mesélte el DTK Show csütörtöki adásának felvételén - tudta meg a Life.hu.

Harmadéves volt musicalszakon Homonnay Zsolt, amikor először pillantotta meg későbbi feleségét, Polyák Lillát. "Bejött a büfébe egy szép, magas lány. Prózai osztályba járt, és nekik volt egy nagyon erős művészi attitűdjük, mélyen drámai külső tartozott ehhez" - csipkelődött Zsolt bájos feleségével a DTK Show stúdiójában - tudta meg a Life.hu. Ahogy Lilla akkoriban kinézett, azt ma emósnak hívnák, mindenesetre a vastag fekete szemkontúr biztosan távol állt az Operettszínház sztárjának mai imidzsétől. "Olyan volt, mint egy Csehov hős" - tette hozzá Zsolt, de persze Lilla sem maradt adós a válasszal, amiből egyértelművé vált, milyen szakadék is feszült akkoriban a leendő prózai és musicalszínészek között. A házaspár D. Tóth Krisztának azt is elmesélte, hogy Zsolt egy közös fellépés és az arra való állandó próba ürügyével környékezte meg Lillát. Zsolt taktikája bevált: szerelmük több mint másfél évtizede tart.

Fotó: DTK Show

A házaspár két gyermekükkel, Zsomborral és Bulcsúval érkezett a stúdióba. Kriszta meg is lepődött, hogy az első percekben a srácok fegyelmezetten üldögéltek a kanapén. Aztán persze a szülők cinkos kacsintással elárulták a műsovezetőnek, hogy mindezt tetemes mennyiségű fagyi ígéretével érték el. Ezután persze a rengeteg játékkal lekötött gyerekek belakták a stúdiót, igazi családias karácsonyi hangulatot teremtve az ünnepek előtti utolsó DTK Show-ban, amelyet december 13-án láthatnak a nézők.

Fotó: DTK Show

Kikerekedett és hatalmas implantátumokat kapott a pornószínésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20121210-monique-covet-pornoszineszno-800-kobcentis-implantatumokat-tetetett-be.html Tanulja az anyaságot az ismert énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20121203-palya-bea-enekesno-kislanya-lili-mellett-tanulja-az-anyasagot.html Összeomlottak a rádiósok, akik miatt öngyilkos lett Katalin hercegnő ápolónőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121211-katalin-hercegno-kate-middleton-apolonoje-ongyilkos-lett-ket-ausztral-radios.html Nem bánja a melegfilmet az X-Faktor sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121211-szabo-david-az-xfaktor-versenyzoje-nem-banja-hogy-melegfilmben-szerepelt.html Csoda, hogy túlélte a részeg kalandot az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121211-czifra-noemi-noci-az-rtl-klub-sztarja-a-valo-vilag.html