pornószínésznő szex családalapítás férj külső változás Maya Gold gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem kell napszemüveggel álcáznia magát, nyugodtan kimehet az utcára a felnőttfilmek egykori sztárja. Már senki sem ismer rá a szolidan öltözött, szőkésbarna hajú nőben a pornófilmek egykori magyar csillagára.

Alaposan megváltozott Maya Gold, akinek nevét még az is megismerhette, aki nem a felnőttfilmek szerelmese. Ő volt az a szexis pornószínésznő, aki 2002-ben a takaró alatt kellemes perceket szerzett Majkának a bekamerázott ValóVillában, majd az ózdi hőssel töltött élményeit könyvben is közzétette.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Abbahagytam már szinte egy évtizede a filmezést, azóta Olaszországban élek. Egy darabig még vállaltam külföldön sztárvendégeskedést, de már ennek is vége. Már nem életem ez a világ, a családi életet helyeztem az első helyre. A párommal pár éve nyitottunk egy szexi pubot, ami másfél évig működött. Bezártuk, mert rengeteg időmet vitte el a klub vezetése, és több időt szerettem volna szentelni a családi életnek. Nem lehet úgy a családalapításra, gyerekvállalásra gondolni, hogy napi 20 órát dolgozol mellette. Gyermekre vágyom, azon vagyunk, hogy hamarosan kisbabánk szülessen, nem is egy, hanem egymás után akár több is. A lánykérés már megvolt, de az esküvőt nem erőltetem, pedig a párom szívesen elvenne feleségül" - osztotta meg aLife.hu-val Maya Gold, akit olasz, bankszektorban dolgozó üzletember barátja kísért el az első magyar szexmúzeum megnyitójára.
"Tisztában vagyok Maya múltjával, de sem én, sem a családom nem ítélkezik felette, ez valóban a múlt része. Családot szeretnénk alapítani, csak erre koncentrálok" - mondta szűkszavúan a férfi, aki mellett Maya az olasz "nagyasszonyok" életét élheti majd, biztosnem nem kell többet munkába állnia.

Maya Gold ValóVilág-beli szereplése után könyvben emlékezett vissza a nagyszájú rapperrel töltött paplan alatti percekről, ahol közelebbről is szemügyre vette Majka férfiasságát, amitől - mint később kiderült - nem volt elájulva.
"Nagyokat sóhajtozott alattam, miközben szinte teljesen meztelenül lovagló ülésben nehezedtem rá. A vágya percről percre erősödött, én pedig egy pillanatra félretettem minden ellenszenvemet, és megszántam őt. Nem szépítem a dolgokat. A paplan alatt kielégítettem őt szájjal, miközben ő halkan nyögdécselt a kéjtől. Nem értem, hogy mire ilyen büszke és nagypofájú. Szinte hozzá sem értem, mire ő elélvezett. Nem irigylem a szeretőit."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.