Hiába szerette volna természetes úton megszülni gyermekét Megan Fox, a fájások teljesen elgyengítették és vajúdás közben érzéstelenítésért könyörgött orvosainak.

Már az első szülési fájdalomnál elgyengült Megan Fox, aki ugyan természetes szülésre készült, de amint szembesült vele, hogy micsoda kínokkal is jár a vajúdás, azonnal epidurális érzéstelenítésért könyörgött orvosainak. "Sejtettem, hogy nagyon kemény menet lesz, de amikor megindultak a fájások, rájöttem, hogy ezt nem fogom kibírni. A magzatvíz már otthon elfolyt, és az autóban, úton a kórház felé már epidurális érzéstelenítésért kiabáltam" - emlékezett vissza a sztár a 10 héttel ezelőtti nehéz napra, amikor megszületett kisfia, Noah Shannon. A színésznő és férje, Brian Austin Green azóta már csak a szépre emlékeznek, és örömmel nevelik első gyermeküket.

Forrás: AFP

Gyász! Hatalmas tragédia érte a népszerű sztárthttp://www.life.hu/legykepben/20121212-miley-cyrus-amerikai-szineszno-kutyaja-elpusztult.html A családi viszály után összetört a magyar énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20121211-toth-vera-a-megasztar-gyoztese-es-toth-gabi-a-megasztar.html A fiatal magyar énekes izgatta az embereket a legjobbanhttp://www.life.hu/legykepben/20121212-a-fiatal-magyar-enekes-fluor-tomi-izgatta-az-embereket-a.html Eltűnt a süllyesztőben az X-Faktor tavalyi énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20121211-xfaktor-tavalyi-versenyzoje-lil-c-a-verseny-utan-eltunt-a.html