A TV2 Voice című tehetségkutató műsor énekesnője arról mindig is nyíltan beszélt, hogy mennyire nehéz sorsa volt gyermekkorában, és bevallotta, sokáig rettegésben élt. Fatimát rendszeresen megalázta, megfenyegette és megverte a nevelőapja, aki azzal tartotta sakkban a lányt, hogy ha nem hallgat, megöli őt és az édesanyját is.

"Alig négyéves lehettem, amikor édesanyám azt hitte, végre újra megtalálta a boldogságot egy férfi mellett. Ám a házasság hamarosan pokollá lett, nemcsak az ő, de az én számomra is. A nevelőapám valamiért szinte gyűlölt engem, állandóak voltak a verések. Volt, hogy elcsalt a játszótér melletti kis mellékutcába, és úgy megvert, hogy bepisiltem, csak azért, mert gúny­versikéket énekeltem a többi gyerekkel. Az ütés sem volt elég, megfenyegetett, hogy ha el merem mondani anyámnak, akkor megöli őt is és engem is" - mesélte a mindig mosolygós Fatima a Blikknek, ahogy sorra felidézte élete legsötétebb időszakát. Fatima törékeny gyerekként nem tudta, mit tegyen, minden fenyegető szót elhitt, így hosszú éveken át hallgatott és tűrt, amellett, hogy azt is végig kellett néznie, a férfi az édesanyját is bántja.

Fotó: TV2

"Nem engedte, hogy anyám puszit adjon nekem vagy átöleljen a jelenlétében, a bátyámat pedig, aki anyu első házasságából született, egyszerűen kitiltotta a lakásból. Ő az unokatestvéremékhez menekült, de néha mi csempésztünk neki ki ételt, mert máshogy nem evett volna. Én pedig rettegtem, szó szerint attól féltem, hogy a nevelőapám egyszer megöl. Úgy 12 éves lehetettem, amikor édesanyám számára is kiderült, nemcsak ő, én is áldozat vagyok, de addigra már annyira nem volt ereje, hogy hosszú évekig tartott, mire sikerült megszabadulnia tőle. Akkor is csak úgy, hogy beutaltatta magát a zárt osztályra, mert oda nem tudott utánamenni."

 

Fájdalomcsillapítóért könyörgött szülés közben a sztárhttp://www.life.hu/legykepben/20121212-megan-fox-amerikai-szineszno-fajdalomcsillapitoert-konyorgott-szules-kozben.html Tévútra vitte a Voice versenyzőjét társahttp://www.life.hu/legykepben/20121211-nador-david-a-voice-versenyzoje-szolnoki-dora-a-voice-versenyzojet.html Elsőkézből! Elmenekült a világ elől a sztárpárhttp://www.life.hu/legykepben/20121212-szandi-magyar-enekesno-es-bogdan-csaba-magyar-zenesz-elmenekult-a.html Gyász! Hatalmas tragédia érte a népszerű sztárthttp://www.life.hu/legykepben/20121212-miley-cyrus-amerikai-szineszno-kutyaja-elpusztult.html Összeomlott Rubint Réka!http://www.life.hu/legykepben/20121212-rubint-reka-magyar-sztar-schobert-norbi-magyar-fitneszguru-miatt-osszeomlott.html A családi viszály után összetört a magyar énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20121211-toth-vera-a-megasztar-gyoztese-es-toth-gabi-a-megasztar.html A fiatal magyar énekes izgatta az embereket a legjobbanhttp://www.life.hu/legykepben/20121212-a-fiatal-magyar-enekes-fluor-tomi-izgatta-az-embereket-a.html Eltűnt a süllyesztőben az X-Faktor tavalyi énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20121211-xfaktor-tavalyi-versenyzoje-lil-c-a-verseny-utan-eltunt-a.html Válik Nacsa Olivér?http://www.life.hu/legykepben/20121212-nacsa-oliver-magyar-humorista-hazassaga-valsagban-lehet-hogy-valnak.html Cicciolina újranyitná a bordélyházakat és elzavarná a korrupt politikusokathttp://www.life.hu/legykepben/20121210-cicciolina-partot-alapitott-dna-demokrazianaturaamore-szerelmevel-lucaval-ujranyitna-a-bordelyhazakat.html