Karácsonyi hangulatban mézeskalács figurákat készítettek az X-Faktor énekesei, Csobot Adél, Antal Timi, Oláh Gergő és Szabó Dávid. Az édesség elkészítéséhez Adél családjának régi receptjét vették alapul, amit az énekesnő kotyogott ki társainak.

Csobot Adél kislánykora óta családjával együtt készíti el a finomságokat, így ő gyúrta a mézeskalács tésztáját is, igaz édesanyja telefonos segítségével.

Forrás: Redlemon


"Nálunk a karácsony elsősorban arról szól, hogy mindent együtt csinálunk, így van ez főzéssel is. Egyik kedvencünk a mézeskalács, amelyet már hetekkel az ünnep kezdete előtt elkészítünk. Jó érzés volt, hogy bemutathattam a többieknek a családi receptet. Azonban nem voltam biztos mindenben, így felhívtam anyukámat, hogy felfrissítse az emlékezetem. Ami az ajándékokat illeti, mindig próbálok valami nagyon személyeset adni. Ha úgy alakul, akár én magam is elkészítem, a lényeg, hogy olyasmi legyen, aminek a másik nagyon örül, ehhez nem feltétlenül kell sok pénz"- mondta Adél.
 

Forrás: Redlemon

Gergő az egyetlen a csapatban, akinek már vannak gyermekei, őket mézeskalácsból készült karácsonyfadíszekkel lepi meg. 

"Gyerekkorom óta részt veszek az ünnepi készülődésben, de mézeskalácsot nem szoktunk sütni. Most eldöntöttem, hogy idén karácsonykor biztosan meglepem vele a családot."- árulta el Timi.

 

Felmondott! Távozik az X-Factor mentorahttp://www.life.hu/legykepben/20121214-lareid-az-xfactor-mentora-felmondott-tavozik-a-musorbol.html Ráment Zámbó Krisztián magánélete az x-faktoros szereplésrehttp://www.life.hu/legykepben/20121214-zambo-krisztian-jimmi-fia-az-xfaktor-versenyzojenek-parkapcsolata-veget-ert.html Meglepő! Máris gyermeket vár a Jóban Rosszban sztárpárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121214-kondakor-zsofi-a-joban-rosszban-sztarja-es-kembesorel-arthur-a.html Felismerhetetlen lett a felnőttfilmek sztárja (18+)http://www.life.hu/legykepben/20121212-maya-gold-pornosztar-teljesen-felismerhetetlen-lett-gyerekre-es-csaladra-vagyik.html Műteni kell az RTL Klub sztárjáthttp://www.life.hu/legykepben/20121213-muteni-kell-az-xfaktor-dontos-enekeset-olah-gergot-mert-gyulladasban.html Meglepő titok derült ki a magyar színésznőrőlhttp://www.life.hu/legykepben/20121211-polyak-lilla-magyar-szineszno-es-homonnay-zsolt-magyar-szinesz-elarulta.html Kasztrálta és kivégezte volna Justin Biebert egy eszelős férfihttp://www.life.hu/legykepben/20121213-justin-bieber-amerikai-enekest-kasztralni-akartak-majd-meg-akartak-olni.html Nacsa Olivér magánéleti válságáról mesélthttp://www.life.hu/legykepben/20121213-nacsa-oliver-humorista-es-felesege-zsuzsi-elhidegultek-meg-nem-adtak.html Nyilvánosságra hozta kirúgásának történetét a Barátok közt színészehttp://www.life.hu/legykepben/20121211-rkarpati-peter-a-baratok-kozt-szinesze-nyilvanossagra-hozta-kirugasanak-tortenetet.html