Gyászol Peter Andre. Az énekes bátyja, Andrew vasárnap, 54 éves korában, a rákkal folytatott rövid és sikertelen küzdelem után meghalt.

Soha szomorúbb karácsony nem várt Peter Andréra, mint az idei. A népszerű énekes múlt vasárnap ugyanis elveszítette bátyját, az 54 éves Andrew-t. A férfinél februárban diagnosztizáltak veserákot, és azóta folyamatosan kemoterápiával kezelték - hasztalanul: Andrew családja körében, vasárnap hajnalban elhunyt. "Peter rettenetesen szomorú, lesújtotta őt a bátyja halála. Nagyon közel álltak egymáshoz. Peternek most időre van szüksége, hogy háborítatlanul gyászolhasson" - nyilatkozta az énekes sajtófőnöke.

Forrás: AFP
Peter Andre

Beleszeretett versenytársába az X-Faktor döntőse?http://www.life.hu/legykepben/20121217-xfaktor-szabo-david-szerelmes-antal-timibe.html Veszélyben a Voice versenyzői!http://www.life.hu/legykepben/20121218-veres-monika-a-voice-versenyzoje-es-mohamed-fatima-a-voice.html Szerelmes rajongója ütötte meg a ValóVilág sztárjáthttp://www.life.hu/legykepben/20121218-bauko-eva-a-valo-vilag-sztarja-fejserulessel-kerult-korhazba-megutotte.html Kórházba került a ValóVilág sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121217-bauko-eva-a-valo-vilag-sztarja-korhazba-kerult-valoszinuleg-koponyarepedese.html Exhumálják Amy Winehouse-t?http://www.life.hu/legykepben/20121217-amy-winehouse-brit-enekesno-halalanak-korulmenyei-tisztazatlanok-lehet-hogy-exhumaljak.html