alkoholmérgezés halál tragédia exhumálás énekesnő sztár Amy Winehouse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lehet, hogy mégsem alkoholmérgezésben halt meg tavaly júliusban Amy Winehouse. Elképzelhető, hogy a valódi okok feltárása érdekében exhumálják az énekesnő holttestét.

Mégsem egyértelmű, hogy alkoholmérgezés okozta volna Amy Winehouse halálát múlt év júliusában. Az énekesnő halálának körülményeit vizsgáló halottkémnek, Suzanne Greenwaynek akit - tapasztalatlansága ellenére - saját férje nevezett ki, nem volt meg a szükséges 5 év jogi gyakorlata. Ráadásul Greenway meglepően gyorsan kijelentette, hogy a sztár alkoholmérgezés áldozata lett. A halottkém férje a botrány miatt lemondott hivataláról és felröppent a hír, hogy a tragédia tisztázásának érdekében exhumálják az énekesnő testét. Így talán - jó egy évvel a halála után - kiderülhet a sztár halálának valódi oka.

AFP
AFP


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.