Le kell mondania a koronájáról a szépségkirálynőnek

bunda korona szépségkirálynő Bertók Mariann Maya szépségkirálynő-választás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
December 29-én este át kell adnia koronáját a 2011-es Miss Hungary-nak, aki az uralkodása utolsó heteiben még maximálisan kihasználta királynői státuszát.

Bertók Mariann Maya, aki tavaly Magyarország legrégebbi szépségversenyét, a Miss Hungaryt nyerte meg, már számolja az órákat, mikor is kell átadnia koronáját. A szőke leányzó uralkodásának utolsó hetei mozgalmasan teltek. Rengeteg jótékonysági akción vett részt, és egy olyan szituációba keveredett, amire még álmában sem gondolt. Újra kellett járni tanulnia.

Fotó: Virág Márton
Fotó: Virág Márton

"Egy divatbemutatón 30 millió forintos, hiúz és tenyésztett coboly szőrméjéből készült, olasz bundát viselhettem. A gyönyörű darab különös nehézség elé állított. Meg kellett tanulnom járni benne, ugyanis kétszer nehezebb az általam eddig viselt bundáknál. De ennek ellenére különös émény volt" - összegezte a szépségkirálynő, aki ma este a Városligeti Műjégpályán látványos fináléban 21 gyönyörűbbnél gyönyörűbb hölgy társaságában búcsúzik el címétől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.