A vártnál korábban, ma hajnalban megszületett Shakira és Gerard Piqué első gyermeke - maga a focista állította ezt Twitter oldalán. A hír azonban kacsának bizonyult.

Azt hittük, hogy hatalmas utókarácsonyi ajándékot kapott Shakira és párja, Gerard Piqué focista, hiszen - bár csak januárra várták- ma hajnalban megszületett első közös gyermekük, egy kisfiú. A boldog kispapa maga osztotta meg követőivel az örömhírt Twitter oldalán: "Megszületett a kisfiunk! Nagyon boldogok vagyunk!"- írta Piqué. A sztárpár az elmúlt időszakban boldogan osztotta meg örömét a rajongókkal. Egy alkalommal ultrahang felvételt mutattak a kicsiről, sőt Shakira hatalmas, növekvő pociját is láthatta a nagyközönség, így várhatóan hamarosan az újszülöttről is láthatunk képeket. Így nem csoda, hogy Piqué posztját több százezren lájkolták, azonban az édesapa csak kamuzott. Olvasd el, hogy miért tette! 

www.twitter.com/Shakira, www.whosay.com/Gerard Pique

Először szólal meg a kapcsolatáról! Szerelmet hozott az óév a Voice versenyzőjénekhttp://www.life.hu/legykepben/20121222-veres-monika-a-voice-versenyzoje-szerelmet-kapott-az-oevtol.html Nádas György: Így kell egészségesen meghalni!http://www.life.hu/legykepben/20121221-nadas-gyorgy-humorista-2013-ujevi-fogadalma-kivansaga-uzenete.html Whitney Houstont valószínűleg meggyilkoltákhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20121227-whitney-houston-egy-magandetektiv-szerint-nem-tuladagolasban-halt-meg-hanem.html Íme az év legszexibb fotója Rihannárólhttp://www.life.hu/legykepben/20121227-rihanna-egy-kozossegi-kepmegoszto-oldalon-szexi-kepet-posztolt-magarol-.html Hobbija lett a hivatalos munkája a VV egykori botrányos szereplőjénekhttp://www.life.hu/legykepben/20121220-vv-oliver-a-valo-vilag-sztarja-a-hobbijabol-el.html