A transzszexuális Megasztár-énekes szeptemberben női mellekkel kezdett új életet, nem sokkal később már arról számolhattunk be, hogy egy férfiba lett szerelmes. A legújabb hírek szerint viszont féltékenység, sőt tettlegesség jellemezte a jól indult kapcsolatot - tudta meg a BorsOnline.

Szecsődi Karinak nem volt boldog karácsonya, ha hihetünk a BorsOnline informátorának. Az énekes egy, a neve elhallgatását kérő ismerőse elmesélte, milyen borzalmasan teltek az egykori Megasztár-versenyző elmúlt hetei. Kari mellműtétje után nem sokkal ismerkedett meg szerelmével, aki alig egy hónap eltelte után rémesen féltékennyé vált és szó szerint lakat alatt tartotta párját. Karit bezárta a közös lakásba, így az énekes több fellépését is visszamondta. És ez még nem minden!

Forrás: Szecsődi Karcsi

Kiderült, hogy a férfi sokszor volt erőszakos az immár nőként élő Karival, sőt, egy alkalommal tettlegességig fajult közöttük a vita. Nem csoda, ha Kari teljesen kiborult, állítólag tíz kilót fogyott egy hónap alatt, majd véget vetett a kapcsolatnak. Az ex viszont nem így gondolta - írja a BorsOnline. A férfi a szakítás után sem hagyott fel azzal, hogy Karit zaklassa. A bulvárlap kiderítette azt is, hogy a férfi ellen a pletykák szerint csoportos garázdaság és lopás miatt is eljárás folyik. A BorsOnline úgy tudja, Kari vidékre menekült és jelenleg biztonságban van.

Megérinthettük Szecsődi Kari új mellét!http://www.life.hu/legykepben/20120926-szecsodi-kari-uj-melle-drtizedes-gyorgy-plasztikai-sebesz-operalta-herek.html Exkluzív! Megmutatta melleit a frissen operált Szecsődi Karihttp://www.life.hu/legykepben/20120924-szecsodi-karcsi-kari-megasztar-transzexualis-enekese-megmutatta-frissen-operalt.html Le kell mondania a koronájáról a szépségkirálynőnekhttp://www.life.hu/legykepben/20121228-bertok-mariann-maya-2011es-miss-hungary-atadja-ma-este-a.html Szerelmet kér az új évre az RTL Klub népszerű műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121217-madai-vivien-az-rtl-klub-musorvezetoje-szerelmet-ker-az-ujevre.html