2012-ben rengeteg sztárszerelemnek lett vége, köztük számos olyan kapcsolatnak is, amely már hosszú évek óta működött - látszólag tökéletesen. Lássuk a legdöbbenetesebb szakításokat!

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán

Az álompár szerelme hosszú évek, közös sikerek és egy közös gyermek után a nyáron ért véget.

Forrás: DTK Show / facebook


Katie Holmes és Tom Cruise

Vélhetően rettenetes drámák zajlottak a háttérben, mire Katie Holmes kilépett Tom Cruise-zal való házasságából és kislányukkal, Surival New Yorkba menekült. Tom eleinte nem akarta elfogadni a válás tényét, de végül kénytelen volt beletörődni.

AFP

Görög Zita és Seres Attila

A modell és a koreográfus kapcsolata nagy szerelemnek indult, amely a Megasztár ideje alatt kezdődött és amelyet a sztárok két gyönyörű gyermekkel koronáztak meg. Idén azonban ők is búcsút vettek egymástól.


Kristen Stewart és Robert Pattinson

A két tinisztár szerelme viharosan kezdődött és viharosan ért véget, amikor a színésznő félrelépett. Csakhogy az Alkonyat-filmek sztárjai nem tudtak egymás nélkül élni, így néhány hónap után újra egymásra találtak és a hírek szerint már közös családot terveznek.

AFP

Caramel és Hien

Caramel tavaly decemberi nagykoncertjén, a színpadon állva jelentette be, hogy ő és vendégművésze, Hien egy párt alkotnak. A 12 év korkülönbség sem okozott problémát hosszú ideig, mígnem a nyár végén különváltak. Azóta sem hajlandók felfedni szakításuk okait.

Fotó: FEM3

A magyar sztár szerint így leszel boldog 2013-banhttp://www.life.hu/legykepben/20121221-nemcsak-karoly-szinesz-2013-ujevi-fogadalma-kivansaga-uzenete.html Megérezte halálát Bujtor Istvánhttp://www.life.hu/legykepben/20121230-bujtor-istvan-magyar-szinesz-kern-andras-magyar-szinesz-szerint-megerezte.html A Mesterek tehetik tönkre a Voice-énekes karrierjéthttp://www.life.hu/legykepben/20121229-pakai-petra-a-the-voice-kiesett-versenyzoje-szerint-a-mesterek.html Rágerjedtek a negyvenes nők is a Voice szépfiújárahttp://www.life.hu/legykepben/20121229-pal-denes-a-voice-versenyzoje-tagadja-hogy-szerelmes-lenne-volt.html Elbénázzák esélyeiket a Miss Hungary jelöltjei?http://www.life.hu/legykepben/20121229-elbenazzak-eselyeik-a-lanyok-a-miss-hungary-2012es-szepsegkiralyno-valasztason.html