Görög Zita Megasztár szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Óriási szerelemnek indult, mégis szakítás lett a vége, Görög Zitát elhagyta a párja, Seres Attila koreográfus. A Life.hu megtudta a szakítás igazi okát!

"Tavaly márciusban éreztük először, hogy megfáradt a kapcsolatunk. Attila egyre inkább a munkájába temetkezett. Nem tudtam megadni neki azt a fajta nyugalmat, amire igénye lett volna, én pedig a romantikát hiányoltam. Októberben volt egy erősebb próbálkozásunk, hogy megmentsük a kapcsolatunkat. A karácsonyt még együtt töltöttük, aztán pár héttel később Attilával összecsomagoltuk a dolgait, és ő elköltözött. Tudtuk, hogy így lesz jobb mindenkinek" - mondta a volt modell egy hetilapnak. A szakítás igazi oka azonban nem csupán a romantika hiányával magyarázható. Egyik, névtelenségbe burkolózó közös ismerősük szerint komoly probléma volt, hogy Zita sokkal többet törődött két kisgyerekével, mint a férjével.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

"Amikor Attila beleszeretett, Zita ragyogó sztár volt, álomnő, izgalmas és sikeres. Aztán amikor megszülettek a gyerekek, sok minden megváltozott. Zita most is nagyon csinos nő, de már nem a külseje a legfontosabb dolog az életében, inkább lett családanya, mint szexis modell. Kicsit talán belekényelmesedett a kapcsolatba. Attila persze így is szerette, nem várta el tőle, hogy mindig a topon legyen, de a szürke hétköznapok kikezdték a kapcsolatukat és már nem lehetett megmenteni...Attila egyszer csak azon kapta magát, hogy hasonlóak a problémái mint egykoron az első házasságában" - mondta a közeli ismerős.

Tipp! Szétszabdalt és újraélesztet darabok. Kattints a galériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.