Jó előre megérezte halálát Bujtor István, aki évekkel a tragédia előtt utalt rá, hogy már nem sokáig él.

Megérezte halálát Bujtor István. A népszerű magyar színész már évekkel a tragédia előtt egy rejtélyes mondattal jelezte barátjának, hogy közeleg a vég. Ez derül ki Kern András  Ezt nem lehet leírni című könyvéből.


"A Bujtorral való filmezés, vitorlázás a nyár része volt. Mindig sok időt töltöttünk együtt az év ezen időszakában. Ilyenkor mindig együtt hajóztunk, jöttek a feleségek, barátok is. Jókat beszélgettünk, csárdába jártunk, nagyokat ettünk, mulattunk. Az egyik ilyen Balatonon töltött nyaralás alkalmával hagyta el egy azóta kulcsfontosságúvá vált mondat Bujtor István száját: 'Éljünk jókedvűen, már nincs olyan sok nyár'." Kern Andrásnak még ma is a fülében cseng ez a mondat. "Akkor átsiklottam fölötte, nem vettem komolyan. A mi korunkban már mondogatja ezt az ember. De igazából mégis megmaradt bennem, hisz' amikor felhívott a felesége, hogy baj van, azonnal megcsapott ennek a mondatnak a súlya. Az, hogy emlékeztem és emlékszem rá, azt mutatja, hogy mégis befészkelte magát az agyamba" - mondta el Kern a Vasárnapi Blikknek hozzátéve, hogy a színész halála ledöbbentette őt, és a mai napig is fájó a hiánya.

A magyar sztár szerint így leszel boldog 2013-banhttp://www.life.hu/legykepben/20121221-nemcsak-karoly-szinesz-2013-ujevi-fogadalma-kivansaga-uzenete.html A Mesterek tehetik tönkre a Voice-énekes karrierjéthttp://www.life.hu/legykepben/20121229-pakai-petra-a-the-voice-kiesett-versenyzoje-szerint-a-mesterek.html Rágerjedtek a negyvenes nők is a Voice szépfiújárahttp://www.life.hu/legykepben/20121229-pal-denes-a-voice-versenyzoje-tagadja-hogy-szerelmes-lenne-volt.html Elbénázzák esélyeiket a Miss Hungary jelöltjei?http://www.life.hu/legykepben/20121229-elbenazzak-eselyeik-a-lanyok-a-miss-hungary-2012es-szepsegkiralyno-valasztason.html Pokollá vált Szecsődi Kari élete - Vidékre menekült volt pasija előlhttp://www.life.hu/legykepben/20121229-szecsodi-kari-transzszexualis-enekes-elmenekult-volt-szerelme-elol.html