A hírek szerint karácsony napján összeházasodott Angelina Jolie és Brad Pitt.

Angelina és Brad 7 év együttlét után, áprilisban jelentették be, hogy összeházasodnak és a hírek szerint karácsony napján, Karib-szigeteki nyaralásuk során frigyre is léptek.

Forrás: AFP


A sztárpár gyermekeikkel és Brad szüleivel töltötte a vakációt Donna Karan magánbirtokán, és mielőtt odautaztak volna, gyorsan elhozták a jegygyűrűiket Neil Lane sztárékszerésztől. Ha lehet hinni a helyi újságoknak, a jeles napra a sztárok 12 dadát szerződtettek, hogy minden gyermekükkel fejenként két bébiszitter foglalkozzon. Már novemberben sejteni lehetett, hogy Brangelináék nem sokáig várnak a házassággal, hiszen akkor Brad úgy nyilatkozott, hogy rövidesen megtartják a ceremóniát. És mi is lehetne romantikusabb és tökéletesebb alkalom erre, mint egy karácsonyi, családi vakáció?

Bódi Sylvi meztelen sellőként ajándékozta magát rajongóinakhttp://www.life.hu/legykepben/20130101-bodi-sylvi-2012-szilveszteri-ajandeka-egy-meztelen-foto-a-2013as.html Cindy Crawford Hollywoodban itta le magát - Sztárok szilveszterehttp://www.life.hu/legykepben/20130101-igy-unnepeltek-a-2012-szilveszteret-es-2013-elso-orait-a.html Alekosz gavalléran megajándékozta barátnőjéthttp://www.life.hu/legykepben/20121231-alekosz-valosagshow-hos-karacsonyra-nagyvonaluan-megajandekozta-baratnojet-bettyt.html Dévényi Tibor végleg egyedül maradthttp://www.life.hu/legykepben/20121231-devenyi-tibor-lemezlovastol-elkoltozott-a-nagyfia.html