Újév napján lett öngyilkos Kate O'Mara amerikai színésznő 48 éves fia.

Feldolgozhatatlan tragédia érte Kate O'Mara amerikai színésznőt, akinek a fia 48 évesen önkezével vetett véget az életének.

http://guide.doctorwhonews.net

A Dinasztia című sorozat legendás színésznőjének fia, Dickon Young néhány éve autóbalesetet szenvedett, ami miatt folyamatos mentális problémákkal küzdött. Végül ezek a problémák olyan súlyosak lettek, hogy az egykor tervezőként dolgozó férfi nem látott más kiutat, mint végezni önmagával. Újév napján a szomszédja talált rá holttestére, a férfi garázsában. A rendőrök kizárták az idegenkezűség lehetőségét.

Gundel mégis marad a köztévénélhttp://www.life.hu/legykepben/20130107-gundel-takacs-gabor-marad-a-koztevenel-a-dal-cimu-musorral.html Felismerhetetlen Schobert Norbi kövér kisfiúként - Fotóhttp://www.life.hu/legykepben/20130107-schobert-norbi-magyar-fitneszguru-dobbenetesen-nezett-ki-kover-kisfiukent.html Élő show-ban csúsztak ki Pamela Anderson mellei a ruhábólhttp://www.life.hu/legykepben/20130107-pamela-anderson-amerikai-szineszno-mellei-kivillantak-elo-musorban.html Szexkereskedelem áldozata lett a TV2 sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130103-foldesi-agi-a-tv2-sztarja-a-bunok-es-szerelmek-cimu.html Az élő show előtt balesetezett a Voice énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20130107-berkes-oliver-a-voice-enekesenek-autobalesete-volt.html