terhesség Katalin hercegnő Katalin hercegnő ruhái Kate Middleton pocak hercegnő villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre! Katalin hercegnő terhes pocakját január 11-én először a nagyvilág is láthatta, amikor a kismama leleplezte az első róla készült portrét.

Katalin hercegnő gömbölyödő pocakját most, ezeken a felvételeken láthatta először a nagyvilág, amikor a kismama leleplezte a róla készült első portrét a National Portrait Galleryben. Katalin csodálatosan nézett ki, mosolygós és kipihent volt, kiegyensúlyozott kismamaként örült a festménynek, ami azonban a világot kissé megosztotta.

Az eseményen Katalin egy elegáns, burgundi sifonruhát és fekete cipőt viselt. Annak ellenére, hogy a hercegnő lehetővé tette, hogy lefotózzák a hasát, kezeit mégis szinte végig az esemény alatt a gömbölyödő pocakján tartotta.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ha kíváncsi vagy, milyen volt Katalin hercegnő kislányként, az Akkor és Most oldalon egy különös galériát láthatsz róla.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.