Végre! Katalin hercegnő terhes pocakját január 11-én először a nagyvilág is láthatta, amikor a kismama leleplezte az első róla készült portrét.

Katalin hercegnő gömbölyödő pocakját most, ezeken a felvételeken láthatta először a nagyvilág, amikor a kismama leleplezte a róla készült első portrét a National Portrait Galleryben. Katalin csodálatosan nézett ki, mosolygós és kipihent volt, kiegyensúlyozott kismamaként örült a festménynek, ami azonban a világot kissé megosztotta.

Az eseményen Katalin egy elegáns, burgundi sifonruhát és fekete cipőt viselt. Annak ellenére, hogy a hercegnő lehetővé tette, hogy lefotózzák a hasát, kezeit mégis szinte végig az esemény alatt a gömbölyödő pocakján tartotta.

Forrás: AFP

Ha kíváncsi vagy, milyen volt Katalin hercegnő kislányként, az Akkor és Most oldalon egy különös galériát láthatsz róla.


Beyoncé intim titkaihttp://www.life.hu/legykepben/20130113-beyonce-amerikai-enekesno-intim-titkaiba-avatja-be-a-rajongokat.html Sírva omlott össze a Voice énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20130111-veres-monika-a-voice-versenyzoje-sirva-omlott-ossze.html Szakított Britney Spears és Jason Trawickhttp://www.life.hu/legykepben/20130112-szakitott-az-xfactor-zsurijebol-tavozo-britney-spears-enekesno-es-volegenye.html Gyászol a Jackson családja!http://www.life.hu/legykepben/20130112-gyaszol-az-elhunyt-enekes-michael-jackson-csaladja-meghalt-a-ferje.html Újabb énekes cseréli a mikrofont lakkcipőrehttp://www.life.hu/legykepben/20130111-vastag-csaba-enekes-xfaktor-gyoztes-is-a-szombat.html